31 Ağustos 2014 | Pazar

Bataklık gülleri!

Meteroloji maçın oynandığı saatlerde 25 derece sıcaklık ve yüzde 74 nem diyor... Pedelogların (Toprak bilimci) Mersin saha zemini için yaptıkları yorum ise sanırım şöyle olur; bataklık!
Bu şartlarda çok şey yapılabilir belki ama futbol oynanmazdı. O nedenle tabelaya bakmaksınız, İki takım oyuncularını özellikle ikinci yarıdaki muhteşem mücadelelerinden dolayı yürekten kutluyorum.
Değişen Slaven Biliç ile Beşiktaş da değişiyor bu önemli... Geçen sezon en zor şartlarda dahi kafasındaki on birin dışına çıkmamaya çalışan Hırvat teknik adam bu sezon tüm oyuncularını hazır tutmak için büyük gayret sarf ediyor. Yedek kulübesinden gelen İki Cenk'le birlikte Kerim ve Sivok'un formları bunun kanıtı.
Futbolcu bir gün kendisine sıra geleceğine inanırsa kendini hazırlar, Beşiktaşlı futbolcular yeni Biliç'te bu ümidi görüyorlar.

Kaleciler tarihlerini yazdı
Evet Beşiktaş değişiyor… Değişen mücadelesi değil, mücadele bu formanın renklerinde var! Farklı olan Beşiktaş'ın bu mücadeleci yanına müthiş bir disiplin, sabır ve soğukkanlılığın eklenmiş olması.
Mersin'de bu şartlarda kazanmak hiç kolay değildi. Pektemek müthiş oynadı, aylar sonra forma bulan iki Cenk de öyle… Kerim ona keza… İsmail ve diğerleri de.
Geçelim Mersin'e… Klasik deyimiyle çok can yakarlar. Nakoulma bildiğin baş belası… Güçlü, çabuk, sprinter… Henüz hazır olmayan, müthiş bir kariyere sahip Welliton da katılınca Mersin United olurlar.

FİNAL: İki kötü kaleciyle tüm pozisyonlar gol olur, Beşiktaş 5-4 kazanır ve bu maç tarihe geçerdi. Kaleciler başkalarının tarih yazmasına izin vermediler ve kendi tarihlerini yazdılar.
Muhteşemdiler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor