28 Ağustos 2014 | Perşembe

Helal olsun size

Kura çekildiği gün Beşiktaş kalesine 5 gol atanlar, hiç şans tanımayanlar, tur için hayal bile değil diyenler gırla geziyordu ortalıkta… Biliç tüm bunlara karşılık "Bir hayilimiz var, umudumuzu kimse kolay kolay elimizden alamaz" derken biz de yeni sistemle Beşiktaş'ı yenmenin hiç kolay olmadığını anlatmaya çalıştık günlerce.
İlk maçta farklı galibiyeti kaçıran Kartal rövanşta da sıkıca sarıldı umutlarına… İlk 45'te bireysel hatalarla gelen iki pozisyon dışında kaleyi göstermediler Arsenal'a… Hiç pozisyon yokken gelen gol bile moralleri bozmadı.. Beşiktaş'a bir gol lazımdı ve değişen bir şey yoktu aslında… Debuchy maçın başından beri garip bir agresiflik içindeydi.
Yanımdaki Serdar Sarıdağ'a "Bu vatandaş kendini attırır bu gidişle" derken devre arası aynı şeyi Başkan Orman söyledi… İkinci yarının ortalarında bu dileğimiz de gerçek oldu, Arsenal 10 kişi kaldı…

Yürekli oynadılar

Gökhan Töre ve Necip'le takviye edilen Beşiktaş yine canla başla mücadele etti, pozisyonlar buldu… İngiliz devi Arsenal dokuz kişiyle savunmasına gömülmek zorunda kaldı… Wenger kenarda titredi, yerinde duramadı. Panik halinde skoru korumaya çalıştılar.
Yere yatan kalkmadı. Önümüzde futbolun beşiği, salladık dört bir yandan, lakin o son darbeyi vuramadık. Bize Şampiyonlar Ligi kapısını açacak o vuruşu yapamadık.
Üzgün müyüz evet, gururlu muyuz ona da evet.
DİKKAT!: Beşiktaş büyük oynuyor, iyi mücadele ediyor, 10 numarasını da bulunca yenilmez armada olur. ÖZET: Evet Nazım'ın dediği gibi; "Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama yine de eksik etmeyiz sol cebimizden umudu" diyerek çıktık yola. Yürekleriyle oynadılar çocuklar, Şampiyonlar Ligi anlamında umutlar bitti ama kalpler asla kırık değil.
FİNAL: Galip sayılır bu yolda mağlup. Helal size çocuklar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor