Sinan Vardar

Sinan Vardar

01 Eylül 2016 | Perşembe

Kartal’ın yenileri

Beşiktaşlılar, transfer döneminin bitmesine 24 saatte inanılmaz sıcak gelişmeler yaşadılar.
Yönetim durdu durdu, transferin son gününde ardı ardına transfer bombalarını patlattı. Tabii ki, ardı ardına gelen transfer haberleri taraftarları sevindirmiştir. Özellikle Türkiye'de spor medyasının en çok sattığı dönem transfer dönemleridir.
Dünyanın önde gelen büyük kulüpleri transferlerini bir program çerçevesinde yapar. Onlarda sezon sonu kim gelecek, kim gelecek bellidir. Bizde özellikle üç büyük kulübümüz son gün 4'er, 5'er transferle kadro yapılarını oluşturmaya çalışması gerçekten düşündürücü! Beşiktaş belki de son 4-5 yılda yapmadığı transferi son 24 saatte gerçekleşti.
Büyük kulüpler gelecek dönemleri düşünerek oyuncu kiralamayı düşünmezler.
Ancak belli ki Beşiktaş yönetimi kiralama yöntemiyle mali dar boğazdan biraz olsun kurtulmanın yollarını arıyor. Kara Kartal aslında geçtiğimiz sezonun şampiyonuydu ve eksikleri belliydi. Kaleci, stoper, Sosa ve Gomez'in yerini dolduracak nokta atışı transferlerdi bunlar. Fabri, Talisca, Gökhan İnler, Caner, Gökhan Gönül, Aboubakar; Beşiktaş'ın eksiklerini giderebilecek mi, çok merak ediyorum.

En iyi transfer Atınç
Sorulacak çok soru var... Bu sorulardan en önemlileri "Kimler yedek kalacak ve Beşiktaş'ın iskelet kadro yapısı korunacak mı?"Umarım Beşiktaş, menajerlerin büyük rol oynadığı bu transferlerden büyük sorunlar yaşamaz! Umarım transferlerin hepsi Beşiktaş'a büyük fayda sağlar.
Burada usta teknik direktör Şenol Güneş'e büyük görev düşüyor.
Bana "En iyi transfer, iyi transfer kim?" diye sorarsanız hiç düşünmeden kadroda alt yapıdan oyuncu oynatma zorunluluğundan dolayı alınan Atınç Nukan'dır derim. Atınç'ın küçük çocukken Beşiktaş'a transferinde rol oynamış biri olarak ondan çok başarılı bir performans bekliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor