Sinan Vardar

Sinan Vardar

14 Temmuz 2016 | Perşembe

Benden uyarması

Transfer sezonunda gerçekten inanılmaz gelişmeler yaşanıyor.
Beşiktaş'ın Gökhan Gönül transferinin ardından, F.Bahçe'nin misilleme yaparak İsmail Köybaşı'nı kadrosuna dahil etmesi hepimizi şaşırttı.
Bu iki transfer Beşiktaş ve F.Bahçe'ye ne kazandırır ne kaybettirir gerçekten şüphelerim var. Kazanan tabii ki menajerler... Gerçekten menajerler bu iki transferle paralarına para kattı.
Gökhan Gönül'ün tercihine saygı duymak gerekir. 31 yaşındaki milli futbolcu 4 yıllık gayet güzel bir sözleşmeye imza attı. Tabii ki o da geleceğini düşünmek zorunda.
İsmail Köybaşı için maalesef aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. İsmail, geçen yıla kadar bekleneni veremedi.
Geçtiğimiz sezon ise çok başarılı bir sezon geçirdi.
Geçen sezonun başından bu yana bu formanın onun hakkı olduğunu vurgulayarak; "İsmail Köybaşı varken Tosic forma giymemeli" dedim. Allahı var, Milli takımımızın son oynadığı maçta İsmail Köybaşı sahanın yıldızıydı.
2009 yılında Yıldırım Demirören'in başkanlığı sırasında Beşiktaş, İsmail için Gaziantepspor'a tam 7.8 milyon dolar (yaklaşık 23.5 milyon TL) ödemişti.
Bu para astronomik bir ücretti ve ne hikmetse o sezon Tabata ve İsmail Köybaşı transferleriyle Beşiktaş'ın kasasından birkaç gün içinde Gaziantepspor'a 15 milyon dolar para aktarılmıştı!

Tehlikeli gidişat!
İsmail Köybaşı 7 sene kaldığı Beşiktaş'ta zaman zaman büyük sakatlıklarla boğuştu. İki sezona yakın bir dönem sakatlığı döneminde Beşiktaş onun sözleşmesini askıya alabilirdi ama yapmadı.
Şimdi İsmail'in Beşiktaş'ın teklifini reddedip F.Bahçe'ye gitmesi ne kadar etiktir, bilemiyorum.
Beşiktaş'ta Gökhan Töre gitti, Jose Sosa takımdan ayrıldığını açıkladı.
Atiba ve Mario Gomez'in yeni sezonda siyah-beyazlı takım forması giymesi şüpheli.
Maalesef Beşiktaş'ın çekirdek kadrosu dağılıyor. Kaleci, savunma, orta saha, forvete acil transferler gerekli. Futbol şubesi ise sanki menajerlere teslim edilmiş durumda!
Yönetim farkında mı bilmiyorum ama Beşiktaş bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek.
Beşiktaş yönetimi artık silkinip bir şeyler yapmalı ve kendine gelmeli.
Benden uyarması!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor