Sinan Vardar

Sinan Vardar

05 Nisan 2016 | Salı

Telafisi var

Bilirsiniz altyapının önemine her zaman dem vururum. Dünkü maçta Beşiktaş'ta Necip, Kasımpaşaspor'da ise Adem Büyük sahaya takımlarının kaptanı olarak çıktı. İki kaptan, yıllar önce büyük umutlarla kurduğumuz BEFAM'ın ürünü olarak Beşiktaş'ın altyapısında yetişmişlerdi.
BEFAM'ın kurucusu olarak gurur duydum, duygulandım.

Acemice yenilen gol
Beşiktaş için dünkü Kasımpaşaspor karşılaşması çok önemliydi. Siyah-beyazlı ekip kazansaydı psikolojik üstünlüğü de ele geçirecekti Kara Kartal, yense bir maç fazlasıyla da olsa Fenerbahçe'nin 6 puan önüne geçecekti.
Bu çok büyük avantajdı.
Hep söylüyorum bu dakikadan sonra kolay maç yok. Beşiktaş Sosa ile bulduğu golün sevincini yaşarken kalesinde öyle acemice bir gol gördü ki bu gol Beşiktaş'a yakışmadı. Özellikle ikinci yarı Kasımpaşaspor kaçırdığı mutlak gollerle farkı kaçıran ekip oldu.
Beşiktaş dün kötüydü. Kazanmak için gerekli enerjiyi sahaya süremediği gibi rakibine inanılmaz pozisyonlar verdi.
Bu yenilgi umarım bir küçük bir kazadır.
Açık ve net konuşmak gerekirse bu yenilginin telafisi var ama bu futbol yetmez, daha fazlası olması gerekir.
Şenol Güneş, ikinci yarıda yaptığı değişiklikle riske girdi ve Beşiktaş özellikle ikinci yarıda tanınmayacak kadar kötüydü.

Arena faktörü mü?
Ama umutsuzluğa gerek yok. Beşiktaş hala Türkiye'nin en iyi takımı.
Ancak Acaba Vodafone Arena'yı ligin bitimine 7 hafta kala açmak hata mı?
Ne de olsa takım liderdi ve alışılmış ve başarılı giden bir düzen vardı. Şampiyonluk gündemi sanki Vodafone Arena'nın açılışıyla ikinci plana düşmüş gibi.
Umarım yanılıyorumdur!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor