Sinan Vardar

Sinan Vardar

19 Nisan 2015 | Pazar

Bu sistemin hastasıyım

Beşiktaş, belli ki lige verilen arayı iyi değerlendirmiş. Öncelikle Bilic'i tebrik etmek gerekir. Kartal, Sivok ve M.Pektemek'li 4-4-2 sistemiyle Kasımpaşa'yı sürklase etti. Pektemek'li çift forvetli maça başlayış, siyah- beyazlılara dirilik getirmişti. Duran toplardaki etkisizlik nedeniyle eleştirdiğimiz Beşiktaş, bu mücadelede özellikle korner ve serbest vuruşlarda oldukça etkili ataklar geliştirdi. Siyah-beyazlıların duran toplardaki atraksiyonları rakibi abondone etti. Belli bu coçuklar duran top çalışmışlar, iyi de yapmışlar.

Mesaj: Kale emin ellerde

Beşiktaş'ın Veli ve Gökhan'sız sorun yaşayabileceğini düşünürken, Sivok'un takıma olumlu katkıları alkışa değerdi. Sivok genç Beşiktaş takımına tecrübesiyle renk kattı. 'Keşke bundan önceki haftalarda da forma giyebilseydi' diye düşünmeden edemedim. Yedikleri golü nazarlık olarak kabul ediyorum. Kasımpaşa'nın golü kaleci Günay'ın değil, Ersan'ın hatası olarak gördüm. Genç file bekçisi Günay, özellikle ilk devrede müthiş 2 top çıkardı. Günay "kale emin ellerde" mesajı verdi. Beşiktaş'ta Olcay attığı gol ve yaptığı iki asistle göz kamaştırdı. Olcay son haftalarda durgunluğu atarken takımına müthiş bir enerji akışı sağladı. Pektemek ve Dem Ba'da attıkları da gollerle moral buldu. Kasımpaşa beni yine hayal kırıklığına uğrattı. Öncelikle çok sinirliler ve oyun disiplinleri hiç yok. Bu kadar kaliteli kadronun bu futbolu; inanılacak gibi değil. Önder Özen'in işi çok zor gibi. 4-4-2 sistemi Beşiktaş'a hayat verdi. Bilic zaman Pektemek'i sağa alıp rakibi şaşırtsa da ben bu sistemin ben hastasıyım. Eğer Beşiktaş şampiyon olacaksa bu sistemle şampiyon olacak. Yeter ki Bilic bu sistemde ısrar etsin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor