Sinan Vardar

Sinan Vardar

05 Mart 2015 | Perşembe

Durmamalı

Beşiktaş bu hafta sonundan itibaren önemli maçlara çıkacak. Sivasspor (D), Brugge (D), Erciyesspor (Ankara), Brugge (İstanbul) ve Fenerbahçe deplasmanı.. Dile kolay, nefeslerimizin tutulacağı maçlar olacak bunlar.. Ve bunun arkası da olacak!
Sezon sonuna geldikçe kolay maç yok. Beşiktaş, Eylül ayından bu yana müthiş bir tempoda oynuyor maçlarını.
Bilic ve futbolcuları bir kenara bırakın, siyah-beyazlı takımı takip eden Beşiktaş muhabirleri yoğun tempodan yorgun düşmüş durumdalar.
Ancak Beşiktaş şu anda tabir-i caizse maraton koşucusu. Tempolu koşarken durup dinlenmeye çalışırsanız yarışı kaybederseniz. Temponun bazı maçlarda düşürülmesini doğal karşılıyorum ancak Beşiktaş'ın işi daha bitmedi.
Bu sezon, 40 maça çıktı siyah-beyazlı takım. Bu maçların belki yüzde 90'nında, süper bir performans ortaya koydu. Beşiktaş bu önemli virajları bir bir geçmeli. Çünkü burada yaşanacak kazalar her şeyi berbat edebilir.
Aman dikkat!

Demba Ba ve Sosa
Beşiktaş tarihine bakınca; bu kulübün geleneğinde zor durumlarda inanılmaz başkaldırılar, büyük başarılar elde edilmiş bir gelenek var. Ancak Kartal'da Demba Ba ve Sosa'daki form düşüklüğü gözlerden kaçmıyor. Sosa belli ki sakat sakat forma giyiyor. Ba'nın da performansını beni endişelendiriyor.
Eski bir futbolcu olarak söylüyorum; saha içinde beyin ve ayaklar birlikte çalışır. Eğer yorgunluk, sakatlık gibi durumlar sizi çok fazla zorlarsa hiç umulmadık anlarda büyük hatalar yapabilirsiniz.
Beyin ayaklara hükmedemediğinde, her şey tepe taklak olur. Bilic'in Balıkesirspor maçı sonrası oyuncularına iki gün izin vermesini bu yüzden çok doğru buluyorum.
Umarım Beşiktaşlı futbolcular bu tatili iyi değerlendirmişlerdir.
Ben bu güzel takımın daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum.
Beşiktaşlı bu sezon sevinmeye çok alıştı.
Umarım futbol coşkusu sezon sonuna kadar sürer.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor