Sinan Vardar

Sinan Vardar

27 Şubat 2015 | Cuma

Teşekkürler

Tarih uzun yıllar Beşiktaş'ın bu zaferini yazacak. Gerçekten çok güzel bir geceydi. Bu başarıda emeği geçen herkese helal olsun. Kara Kartal son yıllarda büyük çöküş yaşayan Türk futboluna hayat verdi. Şimdi sıra yeni zaferlerde...
Maçtan sonra şöyle bir gözlerimi kapattım; Feyenoord, Arsenal, Tottenham maçlarını ve düşündüm.
Tolgay'ın golü ve Demba Ba'nın 90. dakikada vurduğu ve üst direğin sallandığı an ve penaltılarda gelen zafer... Liverpool; Liverpool olalı bu kadar aciz duruma düşmüş müdür?
Hiç zannetmiyorum. Her şey için teşekkürler Kara Kartal...

Hepsine helal olsun

Cezalı ve sakat sakat oynayan Demba Ba ve Gökhan Töre dezavantajları da eklenince işimiz zordu.
Buna rağmen 70 bin Beşiktaş sevdalısı Atatürk Olimpiyat Stadı'nın tıklım tıklım doldurdu. Sadece stat değil Türkiye'nin dört bir yanında Beşiktaşlılar forma, atkı, bereleriyle sokakta gururla yürüdüler.
Maçtan sonra sokaklara döküldüler.
Umarım bu coşku; finale kadar devam eder. Sol kanatta ilk kez oynayan Opare müthişti. Sosa daha iyi bir gününde olsaydı Demba Ba daha verimli olabilirdi. Kara Kartal 120 dakika müthiş bir stratejiyle oynadı. Bilic, 60. dakikada Sosa'nın yerine Tolgay'ı oyuna alarak müthiş bir değişiklik yaptı. Hırvat teknik adam belli ki Tolgay'ı bu maç için özel olarak hazırlamış. Tolgay oyuna girdi; her şey değişti. Cenk Gönen özellikle ilk devrede kalesinde devleşerek 'bu takımın ilk kalecisi benim' mesajını verdi. Maçtan önce savunmanın aksayacağı konuşuluyordu. Necip harika oynadı.
Bilic umarım artık onu takımdan kesmez. Beşiktaş büyük bir takım gibi çıktı. İnandı ve kazandı.
Maçı yöneten hakem Damir Skomina müthiş bir maç yönetti. Türk hakemleri mutlaka bu maçı bir kez daha izlemeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor