Sinan Vardar

Sinan Vardar

26 Şubat 2015 | Perşembe

Haydi, bir kez daha!

Beşiktaş bugün Liverpool'la çok önemli bir maça çıkacak. Nefeslerimizi tuttuk... Son birkaç gündür hayatımızda varsa yoksa Liverpool...
Turu geçmek zor mu? Evet zor!
Ama imkansız değil... Beşiktaş sabırla mücadele temeli ve sahada sezonun en iyi Beşiktaş'ı olmalı. Yoksa bunun altı yeterli olmaz.
Peki nasıl olacak tur? Öncelikle Beşiktaş'ın öncelikli hedefi gol yememek olmalı. Çünkü kalemizde görebileceğimiz bir gol, tura veda etmemiz anlamına gelebilir. Kara Kartal'ın oyunda kalması için özellikle orta sahanın savunmaya büyük destek vermesi gerekir.
Ersan ve Motta'nın cezalı olması nedeniyle Bilic'in nasıl bir onbirle sahaya çıkacağını doğrusu ben de merak ediyorum. İnanın kalemi-kağıdı elime aldım, yaz sil, ya sil; matematik problemi gibi... Bilic'in işi gerçekten zor!

Veli-Atiba bozulmaz
Hırvat teknik adamın yerinde olsam Veli-Atiba ikilisini bozmam. Savunmada Atınç'a çok büyük işler düşecek.
Benim yıllardır büyük destek verdiğim Atınç'ın Liverpool maçında yıldızlaşacağına inanıyorum. Beşiktaş'ın sahadaki her futbolcusuna büyük iş düşecek. Özellikle gözlerimiz Demba Ba'nın üzerinde olacak. Geçen sezon Chelsea formasıyla Liverpool'u şampiyonluktan eden Demba Ba'nın bu sezon da kırmızı-beyazlı ekibin kabusu olması en büyük dileğimiz.

Futbolcu kardeşlerime...
Sevgili Beşiktaşlı futbolcular... 50 yılını Türk futbolu'na vermiş bir ağabeyiniz olarak sizlere nacizhane birkaç sözüm olacak. Sevgili kardeşlerim, böyle maçlar her zaman oynanmaz. Bugün öyle bir mücadeleye çıkacaksınız ki; kazanacağınız zafer yıllarca konuşulacak.
Allahınız var; Eylül ayından bu yana Avrupa arenasında müthiş maçlar çıkardınız.
Yenildiğiniz maçlardan sonra bile başımız dik dolaştık.
Sizlere güveniyoruz.
Yolunuz açık, şansınız bol olsun.
Haydi bir kez
daha gururla...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor