Sinan Vardar

Sinan Vardar

02 Şubat 2015 | Pazartesi

Sıradaki gelsin!

Beşiktas'ta yeni transferlerin gelişi ve futbolcuların hak edişlerinin dağıtılmasıyla formanın pahalı olduğunu hisseden futbolculara ayrı bir gayret vermisti.
Kara Kartal, bu pozitif etkilerden maça çok süratli basladı. Siyah-Beyazlı takım orta sahayı tek toplarla geçerek ilk yarı boyunca çok pozitif futbol ortaya koydu.
Beşiktaş ikinci devrede de vitesini düşürmedi. Ancak savunmanın yaptığı seri hatalar ve hakemin topu dışarıdan çevrilişini görmemesiyle Mersin İdman Yurdu umutlandı.
Allahtan Beşiktaş'ın yıldızı Demba Ba sahneye çıktı ve biraz da şansının yardımıyla attığı golle siyah-beyazlı taraftarlara derin bir 'Oh' çektirdi.

Yine hakem klasiği

Beşiktaş'ın heyecanıyla coşkusuyla oynaması zaman zaman da oyundan kopuşu dikkat çekiciydi.
Ancak bunları yazarken Beşiktaş'ın 2 penaltısının verilmeyişi, yediği golden önce topun dışarıdan çıkarılması da gözden kaçmamalı.
Maalesef hakemlerin her hafta Beşiktaş aleyhine hatalı kararlar vermesine artık şaşırmıyoruz. Beşiktaş, Mersin'i yenerken hakem Mete Kalkavan engelini de aştı.

Çalımbay'a tebrikler
Atom Karınca Rıza'yı tebrik etmek lazim. Çalımbay'ın takımı; transfer yasağına, büyük maddi sıkıntıya rağmen topladığı kariyerlerinin sonuna gelmiş futbolcularla Beşiktaş'a karşı hiç ezilmeden ve en önemlisi oyunu çirkinlestirmeden sahada mücadele etti.
Çalımbay; eski kumaşlardan güzel bir takım elbise çıkarmış.
Beşiktaş'ta Gökhan Töre, Serdar'ı çok formda gördüm. Ersan ve Motta ise bir türlü maça konsantre olamadılar.
Demba Ba sahanın her yerindeydi.
Kara Kartal, Mersin karşısında güç gösterisinde bulundu ve sampiyonluğun en büyük adayı olduğunu taraflı tarafsız herkese bir kez daha gösterdi. Artık sıradaki gelsin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor