Sinan Vardar

Sinan Vardar

27 Ocak 2015 | Salı

Kayak pistinde 3 puan

Kimse kusura bakmasın; Ankara 19 Mayıs Stadı'nın zemininde futbol oynanmaz. İlla ki bir spor dalı yapılacaksa bu sahada "kayak" yapılmalı!
Beşiktaşlı futbolcular ilk 45 dakikada sürekli sahada kaydılar. Hayret ettim; Gençlerbirliğili futbolcular hep ayakta kaldılar. Herhalde Beşiktaşlı futbolcuların kramponlarında da bir sorun vardı!
İlk devrede Beşiktaş etkisiz futbol ortaya koyarken hakem Kamil Abitoğlu'nun yine siyah-beyazlı takımın penaltısını görmezlikten gelmesi kafamda soru işareti bıraktı.
Gerçek olan şu ki; Beşiktaş bu sezon da hakemlerden çok dertli...

Bilic'ten doğru hamle

Beşiktaş kazanmak için ikinci devrede tempoyu artırmalıydı. Bilic, doğru hamlelerle oyuna damgasını vurdu. Oldukça etkisiz Oğuzhan'ın yerine Kerim Frei'yi oyuna alarak takımını canlandırdı.
Kerim'in kazandırdığı serbest vuruştan Demba Ba harika bir golle takımını rahatlatırken, bu gol G.Birliği'nin gardını düşürdü. Ardından Olcay'ın golü Beşiktaşlıların keyfini yerine getirdi.
Beşiktaş belki iyi oynamadı ama vazgeçmedi ve kazanma inadıyla zirveye tutunmaya devam etti. Beşiktaş'a 3 puan getiren isimlerin başında genç Necip vardı. Onun kazanma azmi ve isteğine şapkamı çıkarıyorum.
Ersan, Motta ve son dakikada gereksiz bir top kaybıyla oyundan atılan Pedro Franco'nun formsuzluğuna bir an önce çare bulunmalı. Hele hele Oğuzhan beni çok şaşırtıyor.
Beşiktaş Ankara'dan çok önemli bir 3 puanla dönüyor.
Kartal zirveye doğru kanatlanmaya devam etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor