Sinan Vardar

Sinan Vardar

16 Eylül 2014 | Salı

Beşiktaş'ın şanssız günü

Sezon başından beri oynadığı futbolla Beşiktaş şampiyonluğa en yakın takım görüntüsünü vermesine rağmen, seyircinin ilgisizliği beni çok üzdü. Ne olursa olsun Beşiktaş kulübünü çok seven, yıllardır takımına inanılmaz destek olan taraftarı tribünde yok. Çok yazık!
Maça gelince... Şifo Mehmet'e yakışmadı. Rize sadece oynatmamaya çalışan, Beşiktaş'ın ataklarını faulle kesen bir oyun düzenini ilk yarı boyunca uyguladı. Orta sahada Oğuzhan, Sosa ve Demba Ba'nın eksikliği ileri ikilide Cenk ve Pektemek'e gol pozisyonları yaratılamamasının önemli sebebiydi.
Futbolcularda iyi niyet ve mücadele üst düzeyde fakat yaratıcılıkta zaaflar ilk yarı boyunca devam edince Beşiktaş gol bulamadığı gibi pozisyon bulmakta da çok zorlandı.

Bu futbolla sezon bitmez!
İkinci yarının hemen başında Ümit'in düzgün vuruşuyla Rize golle buluştu.
Bu Ümit'e dikkat! Üç büyükleri transfer sezonunda peşinden çok koşturur.
35 yaşındaki LuaLua'nın bu kadar mücadele etmesi insanı şoka sokuyor.
Gökhan'ın seri şutları gol olmuyor. Giray da Rize defansında hayatının futbolunu oynuyor. Beşiktaş şanssız gününde, şutlar bir türlü çerçeveyi bulmuyor.
Bir sözüm de Veli'ye. Ofans oyuncularını topla buluşturamamakta gayret gösteriyor. Serkan tek kaleye dönen maçta kurtarışlar yaptıkça devleşmeye başlıyor. Bilic, Kerim'i oyun alarak oyunu kenarlara yaymakla doğru bir iş yapıyor.
Sonrasında sahanın en kötüsü Motta ile Necip'i değiştiriyor. Beşiktaş bir türlü kanatlarını kullanamıyor. Rize defansının göbeğine atılan topları Giray ve Viera armut gibi topluyor. Buna Serkan'ı da ilave ederseniz maç bu üçlüyle Beşiktaş arasında devam ediyor.
Derken Olcay beraberliği getiriyor. Şifo Mehmet kardeşime söylüyorum, bu futbolla sezon bitmez. Ligin kalitesi dibe VURUR.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor