Sinan Vardar

Sinan Vardar

28 Ağustos 2014 | Perşembe

İngilizler unutamaz

Emirates Stadı'nda 4 bine yakın Beşiktaşlı inanılmaz bir destek verirken futbol kültürünün başkenti Londra'da "centilmen seyirci" örneği ile alkışlandılar. Helal olsun!
Beşiktaş böyle bir takıma karşı "kora kor" mücadele ederken hakem düzgün yönettiği maçta Pektemek'e ve Motta'ya yapılan iki harekette penaltı verebilir miydi? Bence evet. İlk yarının sonlarına doğru Beşiktaş'ın direnci artıyor heyecanını yeniyor gibi görünürken Arsenal golü buldu. Doğrusu bir dakika dayanamadık, o güzelim mücadeleye yazık oldu.
Arsenal ikinci yarıya fizik gücünü de kullanıp yüklenirken Beşiktaş da uzun toplarla Demba Ba'yı gol yollarına sokmaya çalıştı. Beşiktaş tekrar dengeyi sağlarken maç yine "kora kor" mücadeleye döndü. Maçın yıldızı Pektemek herhalde iki ciğerle oynuyor! Sahanın her yerinde Pektemek vardı dün.

Şampiyonluğun adayı
Atiba, Ersan ve Motta kapasitelerinin üstüne çıkarken İsmail yöneticilere "Boşuna sağ bek aramayın, ben varım" diyordu.
Olcay yerini Gökhan'a bırakırken kulübedeki Necip, Kerim ve Cenk Tosun, Beşiktaş'ın bu yılki kadro zenginliğinin göstergesiydi. Futbolcu yaratılmış Demba Ba gol için çırpınırken kendi yarattığı pozisyonda az daha golü bulacaktı. İngiltere'de Beşiktaş'ımız bir başka oynuyor. Hadi bakalım adamlar bir de 10 kişi kaldı. Bitime 15 dakika var diye umutlandık.
Koca Arsenal'ı sahasına hapsettik. Olmadı, olmadı!
Ama çok önemli bir şey var; Beşiktaş'ın dünkü futbolunu bu İngilizler asla unutamayacak.
Beşiktaş böyle oynarsa UEFA ve Süper Lig'de çok iyi iş yapar.
Bence Beşiktaş'ın o kazanma hırsına, isteğine, mücadele gücüne bakarsanız şampiyonluğun da en önemli adayı Kartal!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor