Sinan Vardar

Sinan Vardar

20 Ağustos 2014 | Çarşamba

Ba, efsane olur

Futbol dünyasının büyük insanı Süleyman Seba'yı kaybetmenin derin üzüntüsü ile sahaya çıkan Beşiktaş, tribünleri dolduran müthiş seyircisinin desteği ile oyuna müthiş başladı.
Beşiktaş, Demba Ba'nın akıl dolu santra vuruşu ile daha 30. saniyede golü buluyordu. Sonrasında yine Demba Ba sahnedeydi.
Senegalli oyuncu mükemmel hareketlerle gol pozisyonuna girdi ama son vuruşunu iyi yapamayınca henüz oyunun başında Beşiktaş çok önemli bir pozisyonu daha harcadı.
Arsenal'in da tehlikeli ataklarında kalede Tolga klasını ortaya koydu. Böyle bir takıma karşı Beşiktaş ilk yarıda alkışlanan bir mücadele ortaya koydu.
Atiba'nın olmayışı Beşiktaş'ı negatif etkiledi. Köybaşı ters kanatta oynamasına rağmen hiç de sırıtmadı...
Necip yine haddini bilerek Ersan ile birlikte çok iyi bir ikili oluşturup takımın en iyileri arasında gözüktüler...

Olcay teğet geçti!
Futbolda Arsene Wenger'ler kolay bulunmuyor. 300 milyon euro'luk takımın stoperi Chambers, 19 yaşında ve hocası ona şans veriyor. Zaten böylesine kurumlaşmasını tamamlamış, futbol bölümünü tecrübeli kişilere bırakmış kulüpler, defans bloğunu hep alt yapıdan çıkarıyor. Parayı skorer futbolculara ve playmakerlara veriyor. Darısı bizim takımlarımıza...
İkinci yarı Olcay'ın müthiş plasesi direği teğet geçince gol için çok umutlandık...
Daha hazır olmayan Demba Ba bu ise Beşiktaş çok iyi bir profesyonel futbolcu bulmuş. Yani bir Fernandes değil. Demba Ba, Beşiktaş'ta sembol futbolcu olur.
Biliç, Gökhan ve Kerim'i oyuna aldı. Ancak Kartal bu anlarda vites yükseltemedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor