04 Mart 2015 | Çarşamba

Derbiye güle oynaya!

Kasım ayına dönelim... Kim derdi ki; "Galatasaray, Kadıköy'e 4 puan önde gidecek".
Tahminen, Hamzaoğlu tercihini yapanların dahi beklentisinin üzerinde bir başarı bu... Elbette ki; Galatasaray'ın kupada Manisa'yı yenmesi sürpriz değil.
Hamza hoca kupada şansın da yardımıyla gelen grup liderliği sonrası, son 16 turunu geçip, çeyrek finaldeyse en zayıf rakiple eşleşmişti.
Kupa zaten hedefti, lige gelinceyse, zorlu Fenerbahçe maçı öncesi moral depolamak adına bundan iyi bir kurgu olamazdı doğrusu.
Sneijder'i ilk 11'de kullanmak da, erken oyundan almak kadar doğruydu bence.
Maçı ATV'de yorumlayan Levent Tüzemen gibi "ikinci penaltının Hollandalı yıldıza attırılması daha doğru olurdu" diye düşünüyorum.

Semih mi, Koray mı?
Djemaili maçın en iyilerindendi.
İlerleyen haftalarda ligdeki rotasyona girebileceğinin sinyallerini verdi.
Bu maçla Fenerbahçe derbisine dair dinmesi beklenen en önemli merak; Semih'in performansıydı. "Hamzaoğlu'nun Kadıköy'de Chedjou ile birlikte savunmada görev vereceği isim Semih mi yoksa Koray mı olacak?" sorusuna malesef ki net bir yanıt bulamadık.
Bana Semih çok da hazır gibi gelmedi ama sanki ibre ona daha dönük. Bakalım bu kritik seçimde Hamza hoca tercihini kimden yana kullanacak?
Şurası kesin ki; Galatasaray, Kadıköy'e önceki yıllardaki kadar gergin gitmiyor.
Hatta güle oynaya gidildiğini dahi söyleyebiliriz neredeyse.
Ligdeki liderlik ve dün geceki maçla Pandev'in bile moral bulduğu kesin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor