19 Ocak 2015 | Pazartesi

Yarsuvat'ı uyarmak isterim

Galatasaray'ın sürpriz başkanı Yarsuvat ''F.Bahçe'yi, G.Saraylılar kurdu'' dedi ve gündemin ilk sırasına oturdu. Bu tip demeçleri ve Sırbistan'daki tavırlarına bakınca, kendisine ''kongrede aday ol'' diyenleri inceden ciddiye almaya başladığını düşünüyorum.
Ancak naçizane hislerimle, Yarsuvat'ı uyarmak isterim. Keza; kendisine ''yeni yönetim oluşturup devam edelim'' diyenlerin başka hesapları olabilir.
Giderek güçlenen ve sempati toplayan başkan bu performansıyla Nisan ortalarına kadar, olası adayları sindirip, uzakta tutabilir. Başkan Yarsuvat bu senaryoya kapıldığında, en geç Mayıs'ın ilk günlerinde gerçeklerle yüzleşecektir. Hamzaoğlu için durum daha vahim. Keza; futbol takımının olası sportif başarısı halinde Yarsuvat'a ''kal'' diyenlerin, derin GS kulislerinde, ''aslında Aysal'a haksızlık yapıldı, kulübün mali çıkmazından ancak onun dedikleriyle kurtulabilirmişiz; vallahi şimdi anladık'' söylemine geçeceklerini düşünüyorum.

Aslanlara atacaklar
Baksanıza adını sadece Galatasaray Liselilerin bildiği İkinci Başkan Hamdi Yasaman, durduk yerde Terim'in yabancı sayısı kararını ağır bir dille eleştirdi bile. Üstelik, kulübünün uzunca bir süredir yabancı sayısı konusundaki politikasıyla çelişmekten zerre imtina etmedi. Daha da garibi; ''Terim bu işleri bıraksın İzlanda'ya baksın'' tarzı bir ağızla atarlandı-giderlendi… Bu haberler, bu demeçler hep ''Aysal'ın ayak sesleri'' değerli Galatasaraylılar; anlayana… Kısa vadedeki çok acayip tezahürlere hazırlanın. Futbol takımı kötü giderse Hamzaoğlu'nu Arena'da aslanların önüne atacaklar… Onların Hamzaoğlu'nda gördükleri Terim ile dertleri bitmez. Keza bu egonun, Terim gibi, Liseli ya da yabancı olmayan bir efsaneye, bir kaptana, bir hocaya ve bir divan kurulu üyesine tahammülü asla yoktur. Ceplerindeki Lucescu tarzı heyecan verici(!) yabancı isimlerle tespih çekmeye başladılar bile. Bakalım o eller ceplerinden ne zaman çıkacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor