21 Eylül 2014 | Pazar

Suçlu; ayağa kalk!

Bruma'nın Galatasaray kariyeri; 19 maçta sadece bir gol. Ve hala bu futbolcunun bir "yatırım" olduğuna dair güçlü bir inanış hakim ortamda. "Algı yönetimi" çok acayip bir tabir. Size tavsiyem; "marka değeri" gibi içini boşaltmadan, yozlaştırmadan kullanın. Arda'nın satıldığı paraya alınan adam, satıp da kar edilecek iddiasıyla, bir "yatırım" olarak çok iyi pazarlandı...
Allah aşkına, hepimiz çok iyi biliyoruz ki, bu çocuk G.Saray'a ne para, ne de herhangi bir zafer falan kazandıramayacak.
Aslında; yanlış yerde oynatılan; üç milyon yediyüz ellibin uero geliri olan "iyi çocuk"
Selçuk. Yanlış yerde oynatılmasına sebep, yönetimin kan kırmızısı çileği-taraftarın sarışın sevgilisi Sneijder, topla anca ofsaytta buluşabilen Burak gibi, Bruma da son derece suçsuz. Bruma; "Beyler; ben bu kadar para etmem" mi diyecekti?
Mancini'nin kaçışıyla, kupasız kariyerinin dip noktasında, Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterme fırsatı yakalayan Prandelli de masum bence. 4 tane doğru dürüst yabancı oyuncu transferi dahi yapamayıp, sınırsız yabancı transferi isteyenlere göz yummayan TFF ve hakemlerine de bir şey dememeli.
Yoksa, taraftar mı suçlu? Her yeni futbolcuyu istisnasız omuzlarına alan, her daim takımının çıkarı doğrultusunda hareket eden, hani o; aşkından gözleri kör olmuş...
Elbette ki; hayır! Suçlu kendini iyi biliyor ama, suçun tadını aldı, bedel ödeten de olmayınca bırakamıyor. "Ne olur suskun durma, birseyler söyle / Karanligin içinde kaybolma öyle" Cemali (nerden geldiyse aklıma)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor