21 Ağustos 2015 | Cuma

İnanmak ve başarmak

En sonda söyleyeceğimizi en başta söylemeliyiz ki; Beşiktaş, şampiyonluğun en büyük favorisidir.
Yedi yıllık şampiyonluk özlemiyle yanıp, tutuşan siyah-beyaz sevdalıları bu sezon izleyecekleri Beşiktaş'ın futboluna da doyacaklardır.
Bunu şunun için söylüyorum:
Birincisi; Beşiktaş iki yıldan beri "takım oyunu" oynamakta. Bu çok önemli.
İkincisi; savunmasını güçlendirdi. İki bek sağda Beck, solda Tosic, hücumlarda katkıları büyük olmakta. Savunmanın iki yanında Opare, Motta, İsmail sıra bekliyorlar.
Orta sahadaki iki ön liberodan Veli'nin sakatlığı sürüyor. Ancak Necip ve Serdar Kurtuluş asıl yeri olan orta sahada Veli'yi aratmaz.
Beşiktaş'a şampiyonluk şansı tanımayanların siyah-beyazlı takımın keyif veren futboluna alkış tutacakları, övgüyle yeregöğe sığdıramayacakları günleri görür gibi oluyorum. Bunu şunun için söylüyorum:
Birincisi; Beşiktaş, bu ülkenin en üretken forvetine sahiptir. Gökhan Töre ile Quaresma ve Olcay Şahan'ın kanatlardan üretecekleri pozisyonlarla Mersin'de hat-trick yapan Cenk Tosun ile Gomez'in gol atma yarışına gireceklerini görür gibi oluyorum. İki futbolcunun da gol krallığında iddialı olacaklarının altını çizebiliriz. Bu yazı, baştan sona pozitif oldu, biliyorum. Bu yazıyı bana pozitif yazdırtan; en başta çok güvendiğim Şenol Güneş, sonra gelen; elindeki kadrosudur.
İki tarafa da güvenim sonsuzdur.
Beşiktaş'ın statsız taraftarı da güvensin!
Zaten güveneceklerinden kuşkum yoktur!
Güvenmek ve inanmak; başarmanın yarısıdır!
Negatif olmanın alemi yoktur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor