29 Temmuz 2015 | Çarşamba

Veli'nin sakatlığı!

Geçen sezon büyüleyen futboluyla konuşulan Beşiktaş, gerçek anlamda hak ettiği şampiyonluğu son haftalarda kaptırdığı puanlarla yitirdi.
Bu yitirişin acısıyla Beşiktaş, özellikle savunmada enine-boyuna onarımlar, takviyeler yapıyor. Örneğin; hücumlarda da etkin olan Alman Beck, oyunu savunmadan başlatan Brezilyalı stoper Rhodolfo transferini gerçekleştirdi.
Geçen sezon en verimli iki futbolcusu olan ön libero Atiba-Veli ikilisini yeni sezonda gecikmeli izleyebileceğiz.
Atiba ile son anda da olsa anlaşılması, transfer doğrusudur. Veli'nin omzundan sakatlığı ve tedavisi sürüyor.
Gelen haberler iç açıcı değil! Genç ön liberonun sakatlığı uzun sürecek (3 ay) gibi... Tolgay; hücumda etkili ancak savunma yönü zayıf olan daha çok forvetin arkasında hücuma dönük oynamayı seven bir oyuncu.
Beşiktaş'ın problemsiz bölgesi hücum hattı. Demba Ba önemli kayıp ama onu aratmayacak Gomez ve eski göz ağrısı Quaresma geldi.

Gomez, Kartal'ı uçurur
Q7 ile Gomez, Ömer Şişmanoğlu, Cenk Tosun, Mustafa Pektemek rakip ceza alanında bolca gol pozisyonları bulabileceklerdir. Özellikle Ömer Şişmanoğlu ile Gomez gol şansı yüksek bir santrforlar.
Yeni sezonda atacakları gollerle çok konuşulacaklarını umuyorum. Son dakika transferi Mario Gomez ile Beşiktaş'ın "Şampiyonluğun güçlü adayı" olacağından kuşku yoktur!
Hazırlık maçlarında oynanan futbol ve alınan sonuçlar lig için ölçü değildir.
Ancak bazı oyuncuların çabaları dikkat çekiciydi.
Örneğin; Serdar Kurtuluş… Beck'in gelmesiyle sağbekte şansı azalan Serdar Kurtuluş, Veli'nin sakatlığının uzun süreceği düşünülürse yerine Serdar oynatılabilir. Serdar Kurtuluş ön liberoda deneyimli bir oyuncudur.
Asıl yeri bu mevkidir. Bir bakıma Veli'nin sakatlığıyla Serdar'ın oyna şansı belirmiş oldu. Böylece Beşiktaş'ın orta sahadaki açığı kapatılmış olacaktır.
Özetle; "Her şerde bir hayır vardır"
Atasözü Veli'nin sakatlığıyla Serdar'a hayırlı oldu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor