24 Aralık 2014 | Çarşamba

İyi gün dostları

Beşiktaş'ın Türkiye ve Avrupa'da başarılı sonuçlar almasının nedeni; karakterli futbolundan ödün vermemesidir! Cesur ve çok istekli, iştahlı oyununun karşılığını hep alıyor. Bir dolu futbolcusunun sakat ya da cezalı olması karakterli futbolunu fazla olumsuz etkilemiyor, rakiplerine teslim etmiyor!
Başarısında dikkat çeken özelliği; gol attıktan sonra gevşememesi, oyun disiplininden kopmaması.
Futbolcular konsantrasyonlarını yitirmiyor, aynı disiplinle oyunlarını sürdürüyorlar. Bu da özgüvenlerini güçlendiriyor.
Beşiktaş'ın iyi futbolunda düzgün zemin çok önemli. Kötü zeminde iyi futbolunu göremiyoruz. Söz stattan açılmışken; Galatasaray yönetimi stadını Beşiktaş'a açmayarak iyi gün dostu olduğunu gösterdi!
Gün ola, harman ola!.. Bir gün sen de dara düşersin!

Övgüyü hak ediyorlar
Sahasızlıktan göçebe hayatı yaşayan, taa Konyalara kadar giden Beşiktaş, buna karşın üç kulvarda da zirvede oturuyorsa alkışı, övgüyü hak etmiştir.
Sahasızlık ve sakatlık sıkıntısı çeken Beşiktaş, Atınç gibi altyapıdan yetişen bir genç stoperi kazanmakla biraz olsun teselli buldu. 19 yaşında 1.96 boyundaki Atınç, mükemmel performansıyla Beşiktaş'ın yarınlardaki bankosu olacağını gösterirken Avrupa'dan stoper arayan yetkililere "Bana güvenin" mesajı gönderiyordu! Bilic, bu delikanlıya daha çok şans tanımalı!
Beşiktaş'ın bir diğer kazanımı; Atiba. Beşiktaş'ın ön liberosu Veli ile birlikte rakip atakları oluşmadan sonlandırıyor. Rakip futbolcudan topu çalması en büyük özelliği.
Ayağı ayak değil, sanki mıknatıs!
Beşiktaş, en etkili vurucu timi Demba Ba ile Mustafa Pektemek sahalara dönene dek puan kaybını en azda tutabilirse zor günlerinde sahasını vermeyen "iyi gün dostları"na avuçlarını yalatarak liderlik yarışını en önde götürmeyi sürdürür!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor