10 Eylül 2014 | Çarşamba

Yazık oldu

Maç başladığında oyuncuların yüzünde kazanacağız ifadesini gördüm ama iyi başladığımız oyunun sonunu getiremedik ve elendik.
Neden kaybettik çünkü pota altını iyi kullanamadık, kenardan katkı alamadık ve rakip skorerleri durduramadık.
Litvanya skorerleri %50 üçlük yüzdesi ile oynarken biz %20'lerde kaldık. Ayrıca Litvanya maçına kadar takımımız çok yıprandı ve bu da maçın sonucuna çok etki etti.
Çok fazla teknik, taktik konuşmak istemiyorum çünkü hem bizim için şampiyona noktalandı, hem de 12 Dev Adam şampiyona öncesi koyduğu hedefe bence ulaştı.
Genel olarak milli basketbol takımımız iyi bir Dünya Şampiyonası geçirdi. Altyapıda ümit ve genç milli takımlarımız Avrupa şampiyonu oldu ve bu takımlardaki oyuncularımız ülkenin önümüzdeki Avrupa Şampiyonası ve bir sonraki Dünya Kupasındaki güvencesi gibi gözüküyor.
Ergin Ataman gibi değerli bir teknik sorumlunun başında olduğu milli takım bu kez olmadı ama önümüzdeki yıllarda bizlere büyük mutluluklar yaşatacak gibi görünüyor.

Gönülden teşekkürler
Bir parantez de Emir Preldzic'e açmak istiyorum. Çünkü Türkiye'ye ilk geldiği gün hava alanından menajeri ile birlikte onu karşılayan üç beş kişiden biri bendim. O günden bu güne bizden birisi oldu ve Türk Milli Takımı için terinin son damlasına kadar savaştı. Avustralya maçında son saniyede attığı üçlük uzun süre hafizalar dan silinmeyecek.
Teşekkürler Emir..... Başta Ergin Ataman ve teknik ekipte bulunan herkes ile bütün oyuncuları gönülden kutluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor