07 Eylül 2011 | Çarşamba

Bekle bizi çeyrek final

Pazartesi günü kara kara düşünürken bir anda geldiğimiz nokta çok şanslı olduğumuzun göstergesi. Öncelikle ben Büyük Britanya takımına şahsım adıma teşekkür ediyorum. İspanya maçına gelince gerçekten çok istekli oynadık. Polonyamaçında aldığımzı mağlubiyet bizi kendimize getirmiş.
Çok eleştirdim, eleştirdiler ama hepimize bir cevap niteliğinde bir galibiyet aldılar. Özellikle maçın son periyodunda yaptığımız defans okullarda ders diye gösterilir.
Bu galibiyet şunuda gösterdi; yenemeyeceğimiz takım yok, yeterki günümüzde olalım.
Şimdi ikinci turdayız hem de avantajlı olarak.
Rakiplerimiz Sırbistan, Almanya ve Fransa. Bu takımlara son aldığımız galibiyetle bir mesaj verdiğimizi düşünüyorum. Almanya ve Fransa maçlarını kazanmamız bize fazlasıyla yeterli olacaktır. Sırbistan ise geçtiğimiz yıl bize son aniyede kaybettiği Dünya şampiyonası yarı finalinin rövanşını almak isteyecektir ve o maç bizim için zor geçecektir.

Gruptan çıkacağız

Bu gruptan çıkmamız halinde -ki inancım tam- çeyrek finalde çaprazdan gelecek rakipler tam dişimize göre. Yarı final şansımızı oldukça yüksek görüyorum.
Hep böyle zorlu çıkışlardan sonra takımlar başarılı olur ve yolun sonuna kadar gider.
Hatırlayın kadın basketbol milli takımımız sadece birkaç ay önce Avrupa şampiyonasına çok kötü başlamıştı ama bir anda kendini finalde buldu.
Önemli olan turnuva takımı olmak ve doğru zamanda, doğru maçı kazanmak lazım. Daha önce 'işler yoluna girdi' dedik ama olmadı. Şimdi oldu gibi gözüküyor.
Bekle bizi çeyrek final.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor