05 Eylül 2011 | Pazartesi

Çok yazık oldu

Milli takımımız karşısındaki rakibi Büyük Britanya veya Portekizile karıştırdı herhalde.
Nasıl olsa kazanırız diye çıktıkları suratlarından bariz olarak anlaşılıyordu. Bilirsiniz küçük takımlar hep büyük takımlara karşı oynarken daha iyi oynamaya çalışır ve adından söz ettirmeye çalışır. Polonyaşampiyonanın ilk günü İspanya'ya karşı oynadığı basketbolla bizi ciddiye alın diye bize mesaj göndermişti ama herhalde mesajı getiren güvercin hava şartlarında bizim takımın kampına ulaşmamış. Ben milli takımla ilgili iyi şeyler düşündüğümü söyledim ve yazdım. Orhun Ene'ye güvenilmesi gerektiğini ama bunları yaparken biraz duygusal davrandığımı şimdi hissettim. Milli takım bir Avrupa, bir de dünya ikinciliği kazandı ama iki organizasyonda ülkemizde oldu. Biz seyircimiz olmadan neden oynayamıyoruz? Bunu düşünmek lazım.

Hakeme bağlamayalım
Hazırlık dönemi iyi geçmedi dedik, evet adı üstünde hazırlık dönemi ama sanki halen hazırlık dönemindeyiz.
Bu kadar ciddiyetten uzak, sıfır konsantrasyonla sahaya çıktığımız zaman kimseyi yenemeyiz. Ben hiçbir maçımızda bu kadar fazla teknik ve kasti faulaldığımızı hatırlayamıyorum. İki takım arasındaki kalite farkı büyük ama her şeye rağmen sonlarda kazanıyorduk. Fakat Polonyalılar da çok şanslı bir gündeydi.
Kısa oyuncularımız acilen İspanyamaçı öncesi kendilerine çeki düzen vermeli yoksa 2'nci turu göremeden yurda döneriz.
Bir eleştirim de koçumuza; Maç içinde takımı yönetirken yaptığı tercihlere kimse bir şey diyemez çünkü takımın yöneticisi o. Fakat çok kötü bir maç oynayan Kerem Tunçeri'ye son saniye hücumun da topu kullandırmasına akıl sır erdiremedim.
Hakemlerin kötü çaldıkları birkaç düdük var ama mağlubiyeti onlara bağlamamız lazım.
Şimdi ya son şampiyonİspanya'yı yeneceğiz ya da Büyük Britanya'nın Polonya'yı yenmesi için dua edeceğiz. Şimdiden dualara başlayalım..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor