03 Eylül 2011 | Cumartesi

Bu sefer olmadı...

Maça tam istediğimiz gibi başladık ve üçüncü periyot sonuna dek her şey istediğimiz gibi gitti ama üçüncü çeyreğin son dakikalarında rakibimize altın tepsiyle iki tane top hediye ettik ve bir anda bizi gösteren ibre Litvanya'ya döndü. Maç boyunca iyi savunma yaptık ama düşük dış atış yüzdemiz belki de maçı kaybetmemize sebep oldu. Litvanya ev sahibi olmanın avantajını en iyi şekilde kullandı ve son bölümde taraftarlarının onları ateşlemesiyle ciddi bir baskı kurdular. Genel olarak baktığımızda herkes elinden geleni yaptı ama maçın son bölümünde özellikle basit hatalar yaptığımızı düşünüyorum. Örneğin 3 sayı gerideyken erken bir taktik faul yapmamız gerekirken hem en iyi atıcıları olan Jasikevicius'u serbest atış çizgisine gönderdik, hem de çok geç faul yaptık.

Tam gaz desteğe devam

Bir maç kaybettik diye kötü bir şey söylemek yanlış olur. Sağlık olsun, önümüzdeki maçları düşünmemiz lazım. Şu andan itibaren İspanya maçı büyük önem kazandı. Çünkü bir üst tura en az 4 galibiyet taşımalıyız ki çeyrek finalde iyi bir eşlememiz olsun. Bu maçın telafisi var ve yapılan hatalardan ders çıkartıp bundan böyle hatasız oynamalıyız. Tam gaz yola devam diyorum. Bu sefer olmadı ama biz bunu olduracak güce sahibiz. Gördük ki Litvanya'yı yenebiliriz, önemli olan doğru yerde yenmemiz. Daha grupta iki maçımız daha var.
Desteğe devam….

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor