02 Eylül 2011 | Cuma

Omuz omuza savaş

Milli takımımız Britanya karşısında oynadığı olumlu basketbolla gruptaki rakiplerimiz ev sahibi Litvanya'ya ve son şampiyon İspanya'ya gereken mesajı verdi. Maçın ilk dakikasından itibaren çok kararlı ve disiplinli oyunumuzdan taviz vermedik. Britanya maçıyla ilgili pek de söylenecek bir şey yok.
Genel olarak baktığımızda her şey yolunda ve her geçen gün daha da iyiye gidiyor.
İlk iki maçta oyuna giren, çıkan oyuncuyu aratmadı. Üst üste farklı kazanılmış iki maç moralimizi üst seviyeye çıkardı. Biz Türkler kazandıkça havaya gireriz ve devamını getiririz.
Şimdi sırada ev sahibi Litvanya var ve dün oynadığımız maç esnasında salonda bulunan Litvanyalıların suratları asıldı. Bu kararlılığımızı onlar karşısında da sürdürmeliyiz. Orhun Ene çıktığı iki resmi maçta da herkes tarafından geçer not aldı ve kendisini eleştirenleri utandırdı. Ama işimiz bitmedi, daha yeni başlıyoruz. Önce Litvanya'yı bozguna uğratacağız ardından son şampiyon İspanya'yı.
Bir slogan var hani adam adama değil omuz omuza... İşte bizim en büyük silahımız omuz omuza savaşmamız. Şu an için her şeyin mükemmel olduğunu söyleyebilirim. Nazar değmesin. Dünya ikinciliğinin tesadüf olmadığını herkese bir kez daha göstereceğiz.
Bu tür şampiyonalarda adım adım ilerlemek lazım ve doğru maçı kazanmak lazım.
Şimdi sıradaki gelsin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI

TÜM YAZILARI
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor