01 Eylül 2011 | Perşembe

Bugün başlıyoruz

Karşılaşmanın başında yaptığımız basit hatalara rağmen rakibin zayıflığı ve Enes'in hücumdaki ekstra performansıyla farkı kolayca açtık ve sonunda maçı kazanmayı bildik.

Turnuvaya galibiyetle başlamak çok önemliydi. Kim derdi ki dünya ikincisi olacağız, kim derdi ki Kadın Milli Takımımız Avrupa finali oynayacak?

Biz Türkler maç kazandıkça ritm yakalıyoruz ve başarıya ulaşıyoruz. Milli Takımımız hazırlık döneminde çok eleştiri aldı ama oynadığımız karşılaşmalar adı üzerinde hazırlık maçlarıydı ve hatalarımızı görmemiz içindi. Erken form tutmak iyi bir şey değil.

Doğru zamanda, doğru maçları kazanmak gerekiyor ve bu tür turnuvalar günlük performansa bağlıdır. Her zaman sürprize açıktır böyle şampiyonalar.

Portekiz karşısında aldığımız bu farklı galibiyet rakiplerimize mesaj olarak gitti.

Bugün Büyük Britanya karşısında ilk ciddi sınavımızı verecegiz.

Ben bu maçtan da galibiyetle ayrılıp moralli bir şekilde 3. maçımıza çıkacağımızı düşünüyorum. Asıl turnuva bugün başlıyor. Bugün başlıyoruz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor