16 Ağustos 2015 | Pazar

Noktalama işaretleri...

Mükemmel kadrolar kursanız dahi sezonun ilk maçında sürpriz sonuçlar almanız mümkün.
Birbirini tanımayan, doğru dürüst izlememiş; son halleri hakkında neredeyse hiçbir fikri olmayan takımların ilk çarpışmasında ortaya nasıl bir enerji çıkacağı her daim soru işaretidir. Üstelik bu çarpışan iki büyük enerji yükü, kendi içinde de yepyeni oyunculardan oluşuyor ve büyük bir değişime uğramış takımlar ise... Örnekleri bol ve şaşırtıcı olabiliyor..
Dün gece de bu belirsizlik, yoğun nem ve sıcak hava ile birleştiğinde "zaman zaman" iyi futbol harici hiçbir değer üretmedi. Her iki takım da büyük değişim yaşıyor, Bursaspor'un yaşadığı büyük ve mecburi değişim herkesin malumu.
Yine de iyi mücadele ettiler. Trabzonspor ise nokta transfer hamlelerinin ilerleyen haftalarda bu lige daha da ağırlıklarını koyacağının sinyallerini verdi.
Mbia'nın takımı adına ağırlık merkezi olduğu, arkadaşlarının onun temposunun yarısına dahi ulaşması halinde daha farklı bir Trabzon gelecek gibi...

***

Özer, Medjani tartışmasının oyuna bir stoper müdahalesi olarak yansıması bu iki oyuncunun sorumsuzluğu...
Artı Erkan Zengin'in forma çıkarması; cezasız kalmamalı...
Şota hoca; özellikle Yusuf ve Erkan'ın gerek oyunun başındaki etkisiz görüntüleri sonrası... Ve gerekse son bölümde de sonuçsuz dahi olsa kanatlardan gelişleri sonrası en az birinin kenarda "müdahale" oyuncusu olarak saklanması fikrini hayata geçirmesi gerekiyor.
Mehmet Ekici'nin yokluğunda onun bölgesinde sol bek lüksü Constant'ı düşünmesi gerektiği gibi.
Bence denemeye değer!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor