03 Mart 2015 | Salı

Kurgu

Senin takımında şu an, şartlar gereği elle tutulur birkaç mevki, birkaç etkili oyuncu varken oralarla da oynuyorsan; bunun adına cesaret değil futbolun gerçekleriyle inatlaşmak denir... Sanırım 4 yıl üzerine, ilerleyen yaşına rağmen, etkili performansıyla, etkili olduğu mevkii de başarılı olması nedeniyle milli takıma çağırılmış bir dünya yıldızı var senin elinde. Ve yine senin elinde milli bir yerli stoperin sağlıklı bir şekilde varken... Bosingwa'yı stopere hapsetmek niyedir hocam?
Deniz gibi sezona mükemmel başlamış, talihsiz bir kırıkla takımından uzak kalmış, bomba gibi döndüğünü alemi cihana göstermiş bir oyuncu varken... Kurguya onsuz yönelmek niyedir hocam?
Kendi evinde bu kadar mahkum oynadığı ilk bölümde muhteşem bir Mehmet Ekici golünü ancak 4 dakika muhafaza edebildi Trabzonspor.
Evlere şenlik bir defans önüyle yediğinden fazlasını atmak zorunda ve bunun içinde en iyi olan mevkilerine dokunmayacaksın!
Trabzonspor teknik adamı; Bosingwa, Ekici, Cardozo gibi oyuncuların geçmişine uygun davranmak zorunda...

Mehmet Ekici farkı

Trabzonspor için hedef ilk dört deniyor, doğrudur da... Ancak Trabzonspor için hedef kalan tüm maçlarını da kazanmak olmalıdır... Adı bu şekilde konulmalıdır...
Mehmet Ekici, dün gece Trabzonspor adına kötü giden oyunu golleri ve asistiyle muhteşem bir anıya dönüştüren isim oldu... Karşılaşmanın da yıldızı oldu...
Karabük'ün Tolunay hoca döneminde de bu oyunu sıkça oynadığını ancak sonuç alamadığını, yine benzer oyunu oynadığını da dip not olarak ilave edelim. Başta doğru kurgulanmasa da, doğruları son bölümde yakalayan Trabzonspor iskelete yatırım yapmaya devam etmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor