20 Ekim 2014 | Pazartesi

Kafa'ca...

Vahid hocaya son maç yazımda "sevgi idmanı" bu takımın tek eksiği demiştim. Yazılarımızı okumuyor olma ihtimali yüksek ama karıncanın hac farizası misali, biz niyetimizi belirtmeye devam edeceğiz.
Milli maç arası nedeniyle yapılan idmanlardan gelen bilgiler, sevgi, saygı, kaynaşma içerikliydi.
Tabii, bir Trabzonspor klasiği olarak da; sakatlıkların durumu, ilave sakatlar da yine gelen haberler arasındaydı.

***

Vahid hocanın, Mustafa Akbaş'ın sakatlığı sonrası başlayan ve hemen önünde Serdar Gürler'e yapılan kırmızılık faul sonrası yüz ifadelerine iyi bakın! Aslında -belki de- tavırlarından rahatsız olan oyuncularının özellikle bu görüntüleri iyi izlemesi gerekiyor.
Bazı insanların sevgisini göremeyebilirsiniz, bu tip kötü durumlarda belli ederler, edebilirler... Neyse, Trabzonspor büyük bir nefes aldı dün akşam Mersin karşılaşması sonrası.

***
Salih'in bir bonus olarak geldiğini ancak mükemmel işler yaptığını, görmek, belirtmek gerekiyor. Soner ve Serdar'ın da şanslarını hala iyi kullanamadıklarını...
Özellikle Cardozo'nun kaçırdığı gollerde, verilmeyen penaltısında; aslında işleyen bir mekanizmada, tıpkı geçmişte olduğu gibi ne kadar çok gol atabileceğini görmek gerekir.

***
Üç golün "kafa" marifetiyle gelmesi, kafaca rahat olmayan bir takımın, bir galibiyetle soluklanması adına önemli detaydı. Duran top, kenar ortaları ile yapılan gol ya da goller ligin "kilitli" takımları hesap edildiğinde çok önemli.
Kaleci Fatih 3 kez tehlikeli pozisyon yaşadı,yalnızdı ve üçü de aynı saniye içindeydi!
Maçın adamı: Salih Dursun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI

TÜM YAZILARI
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor