Necmi Perekli

Necmi Perekli

14 Mayıs 2015 | Perşembe

Hesabı tutmadı

Bursaspor 5 maçtır yenilmediği Trabzonspor önünde galip gelme konusunda çok emindi. Ama yeşil-beyazlıların hesabı tutmadı.
Doğruyu söylemek gerekirse, pozisyonları üretip kale ağzında yakaladığı sayı fırsatların harcayan ekip Bursa idi.
Trabzon ise ortaya koyduğu oyunla Bursa'nın pozisyonlarını engelleyecek bir performans ortaya koyamadı. Trabzon'un mağlup ayrılmamasının en büyük etkeni yine kalecileri Hakan'dı. "Bursa Hakan'ı geçemedi" diyebiliriz.
Sahadan mağlup ayrılmayı hiç bir şekilde hesaba katmayan yeşil-beyazlılar günün adamı Özer'in attığı usta golle sahadan mağlup ayrıldı.
Trabzonspor'da Bosingwa'nın sakatlanmasından sonra açık vereceği beklenirken, Ersun hocanın yerinde adam kullanması ve oyuna müdahaleleri rakibinin savunmalarını aşmasına fırsat vermedi. Bu maçta Ersun Yanal takımını iyi idare etti diyebiliriz.

Mehmet 3 maçtır etkisiz

Cardozo ise yine forvette kendi stiline uygun olamayan bir oyun tarzı içerisinde yalnız kaldı. Biraz da ayağına geçen toplara yaptığı vuruşlarda sanki lakayt ve isteksiz davranıyor imajı verdi.
Bu konunun çözüme ulaştırılması gerekir. Zira Trabzonspor forvet anlayışı yönünden zaten sıkıntılı iken bir de bu mevkide Cardozo gibi bir adamın etkisizliğini kaldırması söz konusu olamaz.
Orta sahada Mehmet son 3 maçtır her nedense pek etkisiz kalıyor. Acaba desteksiz kalması dolayısıyla fazla mı yorgunluk çekiyor. Fakat Özer'in bu maçtaki performansını taktir etmemek mümkün değil.
Trabzon ligin bitimine doğru final maçlarını iyi götürmesi, onu belki de Avrupa Ligi'ne taşıyacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor