Necmi Perekli

Necmi Perekli

20 Nisan 2015 | Pazartesi

Medjani nereden çıktı?

G.Saray, taraftarını pek de memnun edemeyen bordo-mavili ekip karşısında ikinci kez mağlubiyet alarak bu sezon Trabzonspor'dan puan alamadan yoluna devam ederken bu hafta elinde tuttuğu liderliği de Avni Aker Stadı'nda Beşiktaş'a bıraktı.
Maçtan önce açılan pankartta Trabzon'un tarihine has bir tribün gösterisi yapıldı. Osmanlı'nın en önemli üç Padişahı'nın Trabzon kökenli olması işlenerek Trabzon üzerine oynanmak istenen oyunların da nereden ve neden kaynaklandığı tüm ülkeye ilan edildi.
Bu gerçekleri bilmeyenler de Trabzon'un ne olduğunu böylece anlamış oldular sanırım. İlk devre bu sezonun belki de en aktif ve en istekli futbolunu ortaya koyan Trabzonspor bu iyi oyununun karşılığını ilk yarıyı 1-0 ileride tamamlayarak aldı. Fakat ikinci yarıda ne yazık ki ilk yarı performansı ve hırsı gitmiş yerine pasif bir takım geldi. Trabzon'un skoru muhafaza etmekte zorlandığı görüldü.
Oyunun inisiyatifi ve üstünlüğü sarı-kırmızılılara geçince bu baskının semeresini attıkları beraberlik golü ile gördüler.
Liderliğini kaybetme tehlikesi yaşayan sarı-kırmızılı ekip buna karşılık belki de sezonun en etkisiz futbolunu oynadı. Trabzon'dan yediği ikinci golle de liderliği bırakmış oldu.
Galatasaray'ın ne yaptığı bizi pek ilgilendirmez fakat sağ bek Sabri'nin bu takımda 90 dakika oynamasının Galatasaray adına nasıl gerçekleştiğini merak ediyorum.
Trabzonspor bu maçta Galatasaray karşısında galibiyeti hak etti.
Tabii geçen maçlarda da olduğu gibi Medjani'nin nereden çıkıp gelip bu gole imza attığına şaşmamak ve takdir etmemek mümkün değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor