Necmi Perekli

Necmi Perekli

03 Mart 2015 | Salı

Alkışlar Mehmet'e

Yılmaz Vural'ın yeni Karabükspor'u futbol adına gerçekten Trabzon sahasında çok şeyler ortaya koydu.
Son dakikalarda maçı verdi. Karabükspor futbolun nasıl oynanması gerektiğini 'uygulamalı dersleri' ile birlikte Avni Aker Stadı'nda futbolseverlere gösterdi.
Karabükspor yenilirken dahi keyif verdi. Mağlup Karabükspor için söyleyeceğimiz tek ve son cümle "Bu takım düşerse yazık olur" ama böyle giderse bu takım için küme toto oynayanlar kendilerine başka takım arasınlar.
Bu arada Yılmaz hocanın takıma bir haftada katkılarını ıskalamadan "Bravo" demek futbol adına boynumuzun borcudur.

Tek başına 3 puan

Gelelim günün galibi bordo-mavili takıma; takım dedik ama takım demeye bin şahit ister. Yahu şu savunmaya 1 yıl geldi geçti bir çare bulamadılar.
Son 3 maçtır kaleci Hakan Arıkan rakibin 3 şutuna ilk anda müdahale edip kurtarıyor fakat Trabzonspor savunmasından bir Allah'ın kulu bırakın mücadeleyi, müdahale etmeyi, rakibi seyrediyor.
Bu nasıl iştir anlamak mümkün değil.
Sahada futbol adına bir kalem gören beri gelsin. Bir forma sahada dolaşıyor, içi boş sadece kendisi var. Onbir içerisinde de bir tek adam maç alacak.
Mehmet denen bu oyuncu iki atacak bir attıracak sonra da kulübe dahil on üç adam sevinecek. Hadi canım sizde, bırakın bu işleri. Mehmet Ekici olmasa Trabzonspor'un bırakın puan çıkarmayı gol dahi atacak gücü yoktu. Teknik direktör Ersun Yanal da Mehmet'in ayağına baktı.
Sizin futbol adına sahada ne düzeniniz, ne mücadeleniz ne de bir sisteminiz var.
Dua edin Karabük, 2-1 öne geçtiği zamanki oyununu bırakıp mevcut statüyü korumaya kalkmak hatasına düştü. Yoksa Trabzon kazanamazdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor