Necmi Perekli

Necmi Perekli

02 Aralık 2014 | Salı

Korkulan olmadı

Trabzonspor yıllardan beri kendisine ters gelen Ankara'nın Kırmızı Şimşekleri karşısında farklı bir galibiyet aldı.
Gençlerbirliği nerede ise maçın başında yedikleri ilk gol sonrası bir müddet maça asılıp bazı tehlikeli pozisyonlar yakaladıysa da bu sefer kaleci Fatih'in yerinde müdahaleleri ile gol bulma imkânı yakalayamadılar.
Fakat bu çırpınma ancak on dakika sürebildi. Bundan sonra Trabzonspor attığı golün getirdiği rehaveti üzerinden atınca sahanın ve oyunun hakimiyetini yine eline geçirdi.

Formalite maçına dönüştü

Cardozo'nun ilk golünden sonra Özer'in duran top organizasyonundan çabuk davranması sebebi ile ikinci golü gelince artık bu maçın sonucu nerede ise kendisini belli etti.
Nitekim çok geçmeden gününde olan Portekizli oyuncu Cardozo'nun ayağından ilk yarının üçüncü golünü bulduktan sonra ikinci yarı her iki takım için de adeta bir formalite maçı halini aldı.
Trabzonspor bu galibiyetle hasarlı başladığı Süper Lig macerasında toparlanarak üst sıralara doğru ağır fakat emin adımlarla yükselmeye başladı.
Umarız bu çıkışlar takımın oyuncularını aşırı motive edip ne oldum havasına sokmadan "Ağır ağır çıkarlar bu merdivenleri" diye temenni ediyoruz.

Sakın oyuna gelmeyin!
Bu arada ligin iddialı diğer favori takımlarının da elbette bordo-mavili ekibin bu yükselişinden tedirgin olmaya başladıkları muhakkak.
İşte biz bu noktada Trabzonlu oyunculara ve teknik ekibe ileride tedirgin olan ekiplerin saha dışı provakasyonlarını hesaba katıp saha içinde oyuna gelmemelerini tavsiye ederiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor