Necmi Perekli

Necmi Perekli

28 Kasım 2014 | Cuma

Trabzon çıkışta

Metalist'in sahaya koyduğu oyun tarzı algülüm ver gülüm niteliğinde olunca deplasmanda zaten rakibinden üç puan alan Trabzonspor kendi sahasında da kazanarak turu garanti altına aldı. İlk yarıyı 1-0 galip bitirmesi ikinci yarı için bordo- mavililere rahat bir oyun oynama fırsatı vermişti.
Galatasaray maçındaki performansı elbette yakalayamadı fakat eski düzensizlik ve isteksizlik stresini sırtından attığı belli olan, belli bir arzu ve galibiyet eforu ile dolaşan bir ekip ortaya çıktı.
En çok beğendiğim taraf Papadopoulos-
Medjani-Belkalem üçlüsünün geriyi çok iyi kontrol ederek rakip akınlarınwı paylaşarak kesti.

Geride iki Cezayirli ve bir Grek'in iyi oyunları Trabzonspor'a çok daha zorlu maçlarda umut verdi.
Buna bir de Bosingwa çalışkanlığı ile klasını ekleyince Trabzonspor son yılların en başarılı savunma hattını yakaladı gibi gözüküyor.

Fatih umutları yeşertti
Son maçlarda bizi adeta hayal kırıklığına uğratmasına ramak kalan Fatih kalesinde son iki maçta tekrar bizlere umut vererek solan itimadımızı kazanıyor gibi. 4.-5. bölümlerde yavaş hareket edilmesi ve orta sahayı genişliğine kullanmak isteği rakibin savunmada toparlanmasına fırsat tanıdı.
Bu sebepten dolayı ofansif anlamda gol pozisyonu kısırlığı çektik.
Cardozo rakip ekipler tarafından sürekli markaj altında tutulmasından dolayı pek etkili olamıyor. Buna bir çare bulunması gerek.
Her şeye rağmen son zamanların başarılı ekibi Trabzonspor toparlanma trendine girmiş ve yavaş yavaş başarının merdivenlerinden tırmanmaktadır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI

TÜM YAZILARI
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor