Necmi Perekli

Necmi Perekli

23 Eylül 2014 | Salı

İşte bu olmadı

Trabzonspor, İstanbul'da Başakşehir karşısında ne umduğun galibiyeti ne beklenen futbolu ortaya koyamadı. Takım halinde ilk onbeş dakika rakibi karşısında baskılı ve üstün gözüktü.
Fakat gelin görün ki bundan Trabzonspor sahada yoktu.
Oyun tamamen karşıt takımın baskısı ve üstünlüğüne geçti. Maçta pozisyon yok, kanat akınları ise hiç yoktu bu şartlar altında Trabzonspor'un maçtan puanla ayrılması tamamen rakip takımın hiç beklenmeyen hatalarına endeksli idi.
Trabzonspor'un bu yarıda ki en büyük hatası orta sahada yeterli paylaşmayı ve paslaşmayı gereği gibi yapamamasıydı.
Ayrıca yine bu alanda savunma ile forvet oyuncuları içerisinde yeterli komünikasyonu sağlayamayınca blok üstünlüğü tamamen ev sahibi takımın kontrol ve denetimi altına geçti.
Rakip takım, Trabzonspor karşısında ortaya koyduğu umulmadık enerjik ve sert futbolu ile ilerleyen dakikalar içerisinde gittikçe sahada hakimiyet kuruyordu.
İkinci devrenin başında buldukları golden sonra da tüm dengesini ve kontrolünü kaybeden bordo-mavililer bu dakikalardan sonra ne yapacaklarını şaşırmaya başladılar. Oyuncuların paniklediği bu zaman içerisinde kulübenin oyuncuları motive etmesi gerekirken Halil hoca adeta oyunu seyredip oyuncularının konsantrasyonuna katkıda bulunamadı.

Beklediğini bulamadı
Zaten rakip ev sahibi takımın da istediği de bulduğu bir golden sonra oyunun deforme olması ile dengesini bozan, mantığını kaybeden Trabzonspor'u oyun dışı bırakmaktı ki bu mantıkta da başarılı oldu.
Bundan sonra Trabzonspor'u motive edip oyununu toplayacak ne sahada bir ağırlıklı ve motive edici oyuncu ne de kulübeden sahaya bir destek gelemeyince Trabzon bu maçtan beklediğini alamadan ayrılmak zorunda kaldı derken Başakşehir takımı kendi ceza sahası içerisindeki topu uzaklaştıramayınca oyuncusu oyuncusunun eline topu nişanlayınca hakemde küçük bir gecikme ile penaltı noktasını gösterdi. Oyuna sonradan giren ve sahada hiçbir varlık gösteremeyen Cardozo düzgün ve sert bir vuruşla skorda eşitliği sağladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor