27 Şubat 2016 | Cumartesi

İşin sırrı ilk maçta

UEFA Avrupa Ligi kurası mayınlarla doluydu. Bunların arasından Braga ile eşleşmek iyidir.
Ama geçen sezon aynı turda Beşiktaş da istediği Brugge ile eşleşip elenmişti.
Bu nedenle aman dikkat diyelim öncelikle.
Braga, Avrupa kupalarına son yıllarda devamlı katılan bir ekip. Ama final oynadıkları 2010-11 sezonundan bu yana hayli kabuk değiştirdiler. İşin ilginç yanı takımın başında Vitor Pereira'nın Porto'daki halefi Paulo Fonseca var. Fonseca, orta sahada kapılan toplarla hızlı hücumlara çıkan bir takımla Fenerbahçe'nin karşısına çıkacak.
Daha 2 ay öncesine kadar Bursaspor formasını giyen Josue, ligde 4. sırada bulunan takıma katkı veriyor. Mısırlı genç golcü Ahmed Hassan, Braga'nın kalbur üstü bir ekip olmasını sağlayan etkenlerden diyebiliriz.

Gekas'tan 2 gol yediler
Ligde az gol yese de Avrupa'da evinde gollü maçlar oynadılar. Bir önceki turda Sion karşısında deplasmanda kazandılar ama evlerinde Gekas'tan 2 gol yediler. 2-2'lik sonuç yüreklerini hoplattı.
Fenerbahçe'nin ilk maçta Lokomotiv maçı benzeri bir skoru hatta 1-0'ı yakalaması bile büyük avantaj olur. O zaman deplasmanda organize takım savunmasıyla tur geçilebilir. Ben ilk maçın kilit olacağını düşünüyorum.
Rakibin hızlı adamları, ki Pedro Santos ve Rafa Silva'ya özellikle dikkat, o Malta kontrol altında tutulmalı. Formül net: İlk maçı kazan.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor