22 Şubat 2016 | Pazartesi

Başrol Deniz Hoca'nın

Mustafa Denizli bir karar verince eleştirmeden önce birkaç kere düşünüyoruz.
Bir kerameti vardır diyoruz.
Misal Lazio maçına Prandelli ya da Hamza Hoca 5 stoperle çıksa maç bitmeden ipi çekilirdi. Dün akşam Sneijder'in ilk 11'de olmadığını duyduğumda aklıma Vitor Pereira geldi nedense. 'Mustafa Hoca yapınca vardır hikmeti' dedik geçtik. Ama ilk 11'de olsaydı o dağınık Trabzonspor savunmasının o 15 dakikalık baskıda dayanması mümkün olabilir miydi? Kim bilir?
Marin ve Erkan'ın bireysel yeteneklerinden medet uman Trabzonspor ilk fırtınayı atlattıktan sonra oyuna girdi ve beklediğinden daha çabuk öne geçti.
Ikinci yarı başındaki Galatasaray baskısı bitirici noktada beceri ve kaleci Onur sorunu yaşıyordu. Sneijder'in girişiyle yaratıcılık yönü artan Galatasaray'da sahanın yıldızı Sabri, Trabzon'u iyice kalesine yasladı. Tabii ki Özer ve Aykut'un gördüğü kırmızılar, bu baskının daha da büyümesine neden oldu. Mutlu son ise Selçuk'un penaltısıyla geldi.

Akıllara Burak geldi
Hakem Deniz Ateş Bitnel çaldığı ve çalmadığı düdüklerle oyunun önüne geçti. Tartışılan kararları arasında bence sadece Aykut'a gösterdiği ikinci sarıdan kırmızı doğruydu. Tabii sondaki kırmızıları saymıyorum. Ama onları getiren penaltı da yanlıştı. Hakemler için zaten uygun olmayan iklimimizde onların da ruh hali iyice bozuldu. Kararlar da net bir şekilde bu sıkıntının göstergesi.
Galatasaray kazandı ama eksik rakibe gol atmakta yaşanan sıkıntı akıllara yine Burak'ı getirdi.
Trabzonspor ise hakemden şikayet edecek haklı olarak ama sorun sadece orada değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor