29 Ağustos 2015 | Cumartesi

İpler F.Bahçe'de

F.Bahçe toplamda 5 Avrupa Şampiyonluğu olan iki takımla aynı gruba düştü. Ajax ve Celtic gelenekleri ve tarihleri açısından neredeyse dünyanın her noktasında tanınan ve taraftara sahip takımlar. Ancak ikisinin de en görkemli dönemlerinden uzaklar.
Ajax, Avrupa futbolunun oyuncu fabrikası olmaya devam ediyor. Genç ve yetenekli futbolcular onların alameti farikası.
Ancak geçen sezon PSV karşısında kaybettikleri şampiyonluk ve şu andaki form durumları Fenerbahçe için umut ışığı veriyor. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde kendi evlerinde 3-2 yenilerek elenmeleri soru işaretleri oluşturuyor.
Celtic belki Rangers'ın mali nedenlerle küme düşürülmesiyle birlikte art arda kolay şampiyonluklar kazanıyor ama rekabet eksikliği oyun kalitesine doğrudan etki ediyor. Tabii ki muhteşem taraftarıyla kendi sahalarında korkutucu olabilirler ama bence F.Bahçe için 2. torbadan çekilebilecek en iyi kuralardan biri olduklarını söyleyebilirim.

Söz artık yıldızlarda
Molde belki 1 ve 2 numaralı seri başlarının yanında tarihiyle geride kalıyor ama Norveç'te yaşanabilecek atmosfer şartları F.Bahçe için sevimsiz olabilir.
F.Bahçe'nin Pereira ile kendi şablonunu tam olarak oturtabilmesi bu gruptan çıkmasını beraberinde getirir. İsimleri büyük ama formları düşük rakipler önünde F.Bahçe 3. torbadan gelen büyük bir kazık olmuştur. Tecrübeli yıldızların devreye girmesi F.Bahçe için tur anlamına gelecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor