16 Ağustos 2015 | Pazar

Hazırlık maçı mıydı?

Galatasaray belli ki geçen hafta Bursaspor'u Süper Kupa'da yenince ligin sona erdiğini düşünmüş.
Hamza Hamzaoğlu, teknik bir kararla ligin açık ara en iyi yerli golcüsünü kulübeye göndermiş. Ama bundan daha kötüsü futbolcular, ligin ilk maçına değil de Almanya 4. lig takımlarından biriyle hazırlık maçına çıkmış gibiydi.
Geçtiğimiz sezon şampiyonluğa damgasını vuran Muslera'nın yediği acayip golün ardından Sivasspor her kaptığı topla pozisyona girdi.
Melo yok orta saha yok. Sneijder hala fit değil. Göbeği biz yazmasak da sahada her şey belli oluyor. Podolski sanki 100 küsur kez Alman milli takım formasını giyen adam değil de topun sahibi olduğu için oynatılıyor gibi. Olcan hala bekleniyor.
Godot'nun bile gelme ihtimali daha yüksek. Bir Chedjou var ilk yarıda adamakıllı oynayan.

BURAK HAREKETLENDİRDİ
İkinci yarıda Burak'ın girmesi bir hareketlilik anlamına geliyor. Aatif'ın 2. golünün ardından Burak'ın biraz yardımcı hakem destekli golü oyunu değiştiriyor. Sivas yoruldukça geriye çekiliyor. Onlar da biliyor bunun nelere mal olabileceğini ama nafile. Podolski'nin golü geliyor.
G.Saray, art arda Muslera ile maç kazanma serisini bitirdi. Hamza Hoca, futbolcular ve yönetimin kendine gelmesi gerek yoksa...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor