22 Mayıs 2015 | Cuma

Bursaspor hak etti

İsmail Kartal, pazartesi günü oynanacak Başakşehir maçına göre Bursaspor kadrosunu belirlemişti.
Özellikle grup maçlarında gençlerle ortaya karışık takımlar sürüyordu sahaya. Aslında dün gece de o gençleri oynatsa belki de işler o kadar kötü gitmeyecekti.
Emenike ileride Bursaspor savunmasının arkasına sarkma peşinde.
Ne var ki ona topu atacak olan Diego kenarda!

Hücum zaafiyeti

Maçın hemen başında Alper'in köşeye giden topu biraz olsun heyecanlandırdıysa da sarı-lacivertlilerin hücum zaafiyeti kısa sürede anlaşıldı.
Şunu da söyleyelim: Emenike herşeye rağmen Serdar Aziz'den kafa toplarını aldı. Ancak iki haftadır maça çıkmayan ve menejeri ile gitmenin planlarını yapan bir Emenike'den başka birşey de beklenemezdi.
Fenerbahçe ikinci yarıya baskıyla başlayınca herkes ilk yarıya göre daha farklı bir Fenerbahçe izleyeceğini hatta sarı-lacivertlilerin oyunun kontrolünü eline alacağını düşünüyordu.
Emre, Volkan, Caner, Egemen gibi mücadele gücü yüksek oyuncuların olmayışı Fenerbahçe'nin oyununu olumsuz yönde etkiledi.

Bir de 10 kişi kalınca...

Buna bir de Kadlec'in gereksiz yere yaptığı faulle gelen kırmızı kart ve sahada 10 kişi kalması eklenince Fenerbahçe oyunun kontrolünü tamamen

Bursaspor'a kaptırdı

Bursaspor ligde kazanamadığı maçlardan daha farklı, daha serinkanlı oynadı. Oyunun başında hiç de bu turu atlayabilecek gibi görünmüyorlardı.
Ama bu sezon ilk kez büyük maçlarda Şenol Güneş de oyuncuları da sinirlerine hakim olarak daha sakin oynadılar.
Dağınık ve kafasını başka yere vermiş Fenerbahçe önünde de sonuca gitmeyi başardılar.Finale sonuna kadar hak ederek geldiler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI

TÜM YAZILARI

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor