10 Mayıs 2015 | Pazar

Eureka

Son haftalara girerken İsmail Kartal'ın Webo'yu keşfini heyecanla izliyoruz. Ancak İsmail Hoca, Webo'yu keşfetmeye doyamıyor.
Sivas deplasmanında belli ki uzun toplarla rakibin arkasına sarkma formülü nedeniyle Webo, yedek kulübesine gitmişti. Ama ne Fenerbahçe, oyunu Emenike'den yararlanabilecek hale getirebildi ne de Nijeryalı, böyle bir ihtimal için didindi.
Sonuçta Kartal, Arşimet gibi, "Eureka" dedi ve Webo'yu oyuna soktu.
Açıkçası maçın ilk yarısında Batuhan'ın olağanüstü enerjisi ve Fenerbahçe stratejik planının iflası, oyuna damgasını vurdu. Zaman zaman eleştirilen Kuyt'ın enerjisi de arandı.
Volkan, normalin dışında hatalar yapınca Sivasspor öne geçti.
Ikinci yarıda Webo ve Kuyt'ın oyuna dahil olması ve Sivasspor'daki fiziksel düşüş, karşılaşmanın ağırlık merkezini tamamen Sivas yarı alanı yaptı. Webo'nun klas vuruşu Fenerbahçe'de artık yeni keşiflere ihtiyaç duyulmaması gerektiğini belgeler gibiydi.
Şampiyonluk kapışması acayip...
F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş rakiplerini oyun olarak ezemiyorlar ama bir şekilde kazanıyorlar. Geçen sezon da dahil olmak üzere hep bir takım son dakikalarda attığı gollerle moral üstünlüğü ele alırdı. Bu sezon 3 takım da böyle kazanıyor. Acaba hepsi birden mi şampiyon olacak?
Ya da hepsi birden aynı hafta mı puan kaybedecekler?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor