22 Mart 2015 | Pazar

Rus ruleti

İki takımın da her atağının gol olabileceğini hissettik. Bu normal bir şey değil. Basketbol maçlarında bile bazı hücumlarda sayı çıkmayacağını anlıyorsunuz önceden. Kasımpaşa'da özellikle ilk yarıda futbolcuların savunma kelimesini sözlükten sildikleri bir ortam vardı. Otobanda bile geçiş noktalarında OGS var. Dün akşam ilk yarıda bayram nedeniyle geçiş serbestti.
Bu ortamda ilk yarıyı 2-0 geride bitiren Galatasaray'ın maçı çevirebilmesinin hiç de düşük ihtimal olmadığını söylemek zor değildi.
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, geçen haftanın aksine hamlesini hücumdaki en kötü oyuncusuna kement attı.
Yasin ne kadar iyiyse Olcan o kadar takımdan kopuktu. Kasımpaşa'nın klas ayaklarına verilen boşluklar, ikinci yarıda biraz olsun azaltıldı. Ama en önemlisi Galatasaray'ın hücum hattına derinlik katan Burak oyuna girdi. Onun oyuna girişi Yasin, Sneijder ve Umut Bulut'a doping etkisi yarattı.

Aslan bu işi bırakmaz
Veysel neden Galatasaray'da barınamadığını ikinci yarıda gösterdi. Iki büyük dalgınlığı Yasin'e istediği gözü verdi. Burak'ın klasına yakışır golü Galatasaray'ı moral olarak da zirveye çıkardı. Ilk yarıda yaşanan o sıkıntılar unutuldu gitti. Kasımpaşa o kaçırdığı gollere yandı durdu. Ama onların da ilk yarıdaki skorun kolay değişebileceğini hesaplaması gerekiyordu.
Rus ruleti gibi maçı G.Saray kazandı. Aslan, bu acayip sezonda bu işi bırakmayacağının sinyalini de verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor