17 Şubat 2015 | Salı

İki ayrı devre

Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a katılımı gerçek anlamda bir coşku ve hücum alanı verimliliği sağladı. Sarı-kırmızılılar daha geçen haftaya kadar Wesley Sneijder'in ayağına bakıyordu.
Burak Yılmaz'ın dönüşü tüm oyuncuların verimini arttırdı. Burak sadece sağa sola deplase olmuyor.
Kaleyi yoklama cesareti de en yüksek seviyede.
Aslında ligin en zayıf takımı yaftasını taşıyan Balıkesirspor, oyunun ilk birkaç dakikasında sahaya çıkan ofansif kadronun da etkisiyle önde başladı. Galatasaray'ın sağ kanadını hallaç pamuğu gibi attılar. En sonunda Tarık'ın kendi kalesine kafası direkten döndü.

Bruma boşa kürek çekiyor

Ama Galatasaray için sıkıntı daha büyümedi. Homurtuları kafaya takmayan Tarık ve Olcan'ın bindirmeleri, Burak'ın iştahı, Sneijder'in ustalığı derken 3 oldu.
Maçın ikinci yarısı Galatasaray adına aktif dinlenme olacak diye bekliyorduk. Devre arasında maçı bitirdiler herhalde kafalarında. Melo'nun da çıkması, gayretli Yasin'in oyundan alınması ve bu arada boşa kürek çeken Bruma'nın sahada kalması işleri zorlaştırdı.
Sivas maçı çok zor geçer
Balıkesir de sanki yeni bir maç oynarcasına asılınca maç farklı bir görünüm içine girdi.
Galatasaray'ın değişiklikleri katkı vermezken Balıkesir'de girenler hep verimli oldu. Galatasaray her hafta kazanırken hep amaları yanında taşıyor.
Balıkesirspor gibi bir takımın 2 topunun direkten dönmesi ve 10 kişiden gol yenmesi daha dişli rakiplerle oynarken kafaları karıştırır, homurtuları arttırır.
Haftaya Sivas deplasmanı kolay geçmeyecek gibi görünüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor