21 Ocak 2015 | Çarşamba

Yine Alper

Fenerbahçe'nin kupa macerasında oyun hep dalgalı. Bu maça kadar genç futbolcularla yedekler harmanlanıyordu.
Dün gece ise hepsinden bir parça vardı. Topal, Emre ve Emenike de sahadaydı. Ancak genel performans, önceki kupa maçlarından farklı değildi. Neredeyse sahada bulunmayı zul gören bir takım gibiydiler.

Topuz oyuna katıldı

Diego, sezon başından bu yana takımın içine girmekte zorlanıyor.
Oynama şansı bulduğunda da bu takımın parçası gibi görünmüyor.
Takımdan ayrı zaman zaman güzel hareketler yapan konuk oyuncu gibi.
Topal, Bekir ve kaleci Mert'in ciddiyetleri sürüyor. Hasan Ali'nin yedek kalsa bile kendini hazır tutuşu harika. Diğer kupa maçlarında yedeklikten memnun görünen Topuz nihayet dün akşam oyuna katıldı. Hem güzel bir gol attı hem de bol bol bindirme yaptı.

Emenike etkisiz kaldı
Emenike kendisine uygun ortamı bulamadı. Böyle olunca da etkisiz kaldı. Savunmada Kadlec'in performansı yetersizdi. Geceye damgasını vuran ligin Alper Potuk'tu.
Alper, oyuna girdikten sonra uyuyan Fenerbahçe'nin kafeini oldu. Sık sık soldan geldi, rakibi eksiltti, Fenerbahçe'yi oyunun içinde tuttu. Sonunda takımının galibiyet golünü hazırladı Altınordu, yetenekli oyuncularıyla rakibini uzun süre tetikte kalmaya zorladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor