04 Ocak 2015 | Pazar

Caner ve Alper

Başakşehir'e karşı oynamak kolay değil. Ama Fenerbahçe işi kolaylaştırdı.
Alper'in ilk 11'e dahil olmasıyla birlikte artık kullanışlılığı kalmayan üçlü forvetten kurtuldu Fenerbahçe.
Caner'in dirilişinin yanına bu yeni dizilişin getirdiği akışkanlık da eklenince Başakşehir'in katı alan savunması falan ortada kalmadı.
Caner'in tarafından ilk dakikalardan itibaren etkili gelmeye başladı Fenerbahçe'ydi. Gökhan Gönül'ün da oyuna sık katılmasıyla birlikte İstanbul Başakşehir savunmasında denge bozukluğu yaşanır oldu.
Mehmet Topal ve Egemen Korkmaz'ın savunma direnci de rakip takımdaki Doka, Mossoro, Visca üçlüsünün kontra imkanlarını dip noktaya indirdi. Böyle olunca Fenerbahçe maç boyunca neredeyse sıfır pozisyon verdi.

Derbiyi rahat izleyecek
Ikinci yarının ilk bölümünde gelen gol, Başakşehir'in kendisine pek de aşina sayılmayacak bir oyun düzenine dönmesine neden oldu.
Bu da Fenerbahçe'ye art arda önemli kontrataklar kazandırdı.
Bu galibiyet Fenerbahçe'ye devre arasına girerken moral kazandırdı.
Son iki haftadaki futbolu görünce İsmail Kartal, bu araya üzülmüştür diyebiliriz. Şimdi rahat rahat derbiyi izleyecek Fenerbahçeliler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor