16 Aralık 2014 | Salı

Kağıt üzerinde zor

Napoli, Avrupa'nın en orijinal kentlerinden biri. Maradona sayesinde futbol coğrafyasında çok önemli bir yere sahip oldular. Son birkaç yıldır da ciddi transferler yaparak Serie A'da şampiyonluk kovalıyorlar. Ancak bu sezon istedikleri sonuçları elde etmekte zorlanıyorlar.
Büyük umutlarla takımın başına getirilen Benitez bir türlü Higuain, Callejon gibi oyuncuların bulunduğu kadroyu istenilen noktaya getiremedi. Şampiyonluk yarışının uzağına düştüler. Avrupa Kupaları bile tehlikeye girdi. UEFA'nın yeni kuralı nedeniyle bu kupayı kazanmak onlar adına Şampiyonlar Ligi anlamına gelebilir.
Trabzonspor'un Ersun Yanal ile önümüzdeki 2 aylık süreçte gerçek anlamda yol kat etmesi halinde bu zorlu kura yumuşayabilir. Napoli'nin olası Ocak ayı transferleri ve form grafiğindeki değişim bu turun kaderini belirleyecektir.
Şunu söylemek lazım. Kağıt üzerinde Trabzonspor için zor bir rakip diyebiliriz.
Ama Trabzonspor'un son 2-3 sezondur Avrupa'da böyle eşleşmelerden sürprizler çıkardığı malum. Kısacası şimdilik belirsizliklerle dolu bir eşleşme.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor