31 Ağustos 2014 | Pazar

Kartal'a tek gol yetti

Beşiktaş'ın bu sezonki artılarından birisi belli mevkilerde kadronun genişlemesi. Bunu derken sadece siyah-beyazlıların oyuncu sayısından bahsetmiyorum. Örneğin geçen sezon böylesi bir maç başlarken sağ kanatta Gökhan Töre'nin oynamasının gayet normal olduğunu düşünürdük. Ama şimdi öyle mi? "Kerim Frei niçin ilk 11'de oynamıyor?" sorusunu soranlar hiç de azımsanacak sayıda değildi.
Dün gece Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup'u aradı en çok. Belki ona alternatif bir yabancıyı istiyor camia. Ama genç yıldızın getirisi oldukça büyük.
Oğuzhan ya da onun muadili bir futbolcu Mersin deplasmanında işleri çok kolaylaştırırdı sanki.

Kenardakilerin katkısı
Teknik direktör Slaven Bilic'in zorunlu rotasyonunun en karşı isimleri Cenk ve Gökhan'dı. Gökhan, Arsenal maçında topla vedalaşma problemi yaşamıştı. Ama o haliyle bile Ba'nın kafasını sıyıran ortayı yapmıştı.
Bu kez onun ortası asist haline geldi. Bu da Cenk'in sayesinde gerçekleşti.
Açıkçası Beşiktaş'ta kenarda olanlar oyuna girdikçe katkı veriyor.
Geçen sezon pek yaşamadığımız bir şeydi bu. Beşiktaş'ta herhalde bir şekilde Atiba'dan da bahsetmek gerek. Her zamanki gibi sahanın her yerindeydi.

Sağlığı hiçe saydılar

Mersin Idman Yurdu birçok transfere imza attı. Dün maçın sonlarında beraberliği de yakalayabilirlerdi. Onlar için önemli olan herhalde Servet gibi, Vederson gibi. Tita gibi yaşlı futbolcuların performansı ve istikrarı olacak.
Maçtaki sakatlıklar zeminden mi oldu bilemem. Ama olmadıysa bile TFF'nin bu zeminde futbol oynatması futbolcu sağlığını hiçe
sayması demek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor