26 Ağustos 2014 | Salı

F.Bahçe daha hazır

Süper Kupa maçında konuşacak çok şey vardı.
Maalesef çoğu içimizi açan konular değil doğrusu.
Ama sahada uğraşan didinen oyunculara saygımızdan futbolla ilgili konuşalım önce.
Fenerbahçe geçen sezoki kadroyla oynamanın avantajını yansıttı sahaya. Herkes birbirini tanıyor. Sahaya dizilişten Emre'nin takımı yönetimine kadar olumlu şeyler söyleyebiliriz. Ama İsmail Kartal'ın Aykut Kocaman-
Ersun Yanal hibridi anlayışının oturması sırasında sıkıntılar yaşanabilir.
Geçen sezon forvete arkadan gelerek yardım eden isimler kilit olmuştu. Bu maçta forvete yardım az gelince üstün oynarken de pozisyon üretmekte zorlandılar.
Caner ise bıraktığı yerden devam ediyor. Fenerbahçe normal sürede bulduğu pozisyonları atamayınca iş uzatmaya kaldı.

Sneijder etkili değildi
Galatasaray tarafında işler karmakarışık. Yasin henüz ısınma aşamasında. Hücum hattı birlikte izlenimi veremiyor.
5 yabancı kuralı yüzünden Prandelli bir değişiklik için 2 oyuncu değiştirmek zorunda. Bu da dün gece bağıra bağıra lazım olan Bruma'nın geç girmesine neden oldu.
Selçuk ve Sneijder oyunda etkinlik sağlayamadı. Burak'a uzun top atarak bu işi yürütmek zor.
Uzatma bölümünde Galatasaray daha diri kaldı. Emre'nin de yorulup çıkması Galatasaray orta sahasını rahatlattı. Ama işler penaltılara kaldı. Penaltılarda yaşananları buraya sığdırmak zor.
Ama sonuçta kazanan Fenerbahçe oldu.Insanımız iyice raydan çıktı. Sahaya yabancı madde atanlara ne diyebiliriz ki! Vandal desen anlamıyorlar, insan değilsiniz diyorsunuz anlamıyorlar.
Zekalarına mı laf edelim?
Sahanın kötülerinden biri de hakem Kamil Abitoğlu'ydu. Ne yardımcılarıyla kontak kurabildi, ne olayları süzebildi. O da takımlar gibi hazır olmaktan uzaktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor