12 Nisan 2014 | Cumartesi

Sakat(lık)lar

Beşiktaş'ın kadrosu o kadar sınırda ki, en küçük bir eksikte tüm çabaya rağmen bu kendini gösteriyor.
Düşünün neredeyse her hafta bu takımın kritik bir oyuncusu sakatlanıyor. Böyle olunca sadece maçtan maça değil oyunun dakikasından dakikasına bile fark oluyor.
Dün akşam Beşiktaş'ın ilk 30 dakikada Konyaspor karşısında görüntüsü tüm eksiklerini arar şeklindeydi. Yarım saatlik durgunluğun ardından Olcay sola geçti ve Beşiktaş'ın performansı değişti. Itandje'ın olağanüstü kurtarışları skorun değişmesini engelledi. Konyaspor'un yetkin ama yaşlı hücum hattı, Veli ve Jones'un arasından sıyrılamadı.
İkinci yarıda Beşiktaş yine sıkıntı yaşamaya başladı. Bunda Almeida'nın yeterli katkıyı verememesinin etkisi büyüktü.
Konya atakları yoğunlaşırken Bilic, Gökhan hamlesini yaptı.

İsmail'e şapka çıkartın
Sezonu kapattı denen Gökhan girer girmez maçın kaderini değiştirdi. Ekürisi Olcay'la golü hazırladı. İşte bir oyuncunun etkisi. Geçen hafta da Oğuzhan girer girmez gol atmıştı. Tam kadro bir Beşiktaş birçok sorunu halledebilir.
Bu arada son 2 yılı sakatlıklarla geçen İsmail'in dün geceki performansına şapka çıkarmak gerek. Tolga da iki devrede kritik kurtarışlara imza attı.
Beşiktaş için bu beraberlik acı verici. Son bölümlerdeki geri çekilme aslında geçen hafta da yaşanabilecek sıkıntıydı. O zaman olmamıştı dün gece oldu.
Bugün G.Saray'ın üzerinde bir baskı oluşturamayacaklar.
Haftaya da Fenerbahçe maçı var. Gökhan'ın dönüşünde bir eksiği daha kapattılar. Konyaspor ise kümede kalma yolunda rakiplerinin kendi aralarındaki maçlara güveniyor. Ama dün en azından 1 puan alarak rahatladılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor