25 Mart 2014 | Salı

Mutlu sona doğru

Fenerbahçe gün sayıyor. 'Fikstürü kötü, deplasmanlarda zorlanıyor' derken sarı-lacivertliler neredeyse zorlanmadan Gaziantep'ten 3 puanla dönüyor.
Maçın başında el enseler atılırken gelen gol Fenerbahçe'nin stratejisini belirledi. Gaziantep açıldıkça atılan uzun toplar ve Emenike'nin rakip savunmayı darmaduman edişi...
Nijeryalı son haftalarda gol attığı maçlarda bile eleştirildi haklı olarak. Golcü egoistliğini zaman zaman abartması ve istediği boşluğu bulamadığında karar bunalımı yaşaması çok konuşuldu. Ama dün ilk yarıda sadece 2 gol atmakla kalmadı, Gaziantep savunmasının pestilini çıkardı. Devre biterken Fenerbahçe skor olduğu kadar oyun olarak da rahattı.

Bursa'yı yenerlerse!
İkinci yarıda biraz daha etkin olmaya çalışan bir ev sahibi vardı.
Sergen Yalçın, iki defansif orta sahasını değiştirdi. Ama oyunun kontrolü Fenerbahçe'ye geçmişti. Sow'un o çok beklediği golü atmasıyla Gaziantep'in hevesi de kırıldı.
Meireles'in varlığı orta sahayı daha bir oturaklı hale getirdi.
Ersun Yanal, Alper'in deli dolu hali yerine onun sakinliğini tercih etmişti. Volkan'ın yokluğunda Mert, maç başındaki kurtarışıyla işlerin Fenerbahçe adına iyi gitmesini sağlayanlardan biriydi.
Salih de ikinci yarının başlarında oyuna girerek son haftalardaki en uzun dakikasını aldı, dün daha derli topluydu.
Fenerbahçe için artık her maç mutlu sona doğru giden merdivenin bir basamağı.
Haftaya alınabilecek bir Bursa galibiyeti, Türk Telekom deplasmanını normal bir deplasman haline getirebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor